bstr-Outi-matkalle
  • Outi Myllymäki

    2018-09-26

Huippumatkalle

Mitä innostavampi matka, sitä vaikuttavampi määränpää. Tuon BSTR:n ajatuksen siivittämänä on kiehtovaa pakata autoon muutamaan kassiin kutistunut maallinen omaisuuteni, kaksi koiraa ja golfbägi. Lähden viikonloppuna matkalle, jonka paluupäivää ei ole kiveen hakattu. Matkareittikin elää hetkessä, varmaa on vain, että Baltian kautta tie vie jotakin reittiä Kroatiaan. Jos kaikki menee hyvin, niin olen Pulassa kun täytän 52. Siis ainakin fyysisesti, toivottavasti en myös henkisesti.

 

Luotan hauskuuden voimaan, naurun desibeleihin ja elämänmakuiseen konttorihenkeen. Minusta tulee paikkariippumaton diginomadi, joka lokakuisen kesäloman jälkeen tekee etätöitä Espanjassa. Sama työ, mutta uudet maisemat – on jännittävää nähdä, miten se vaikuttaa. Tuleeko minusta kenties rohkeampi ja luovempi kirjoittaja, kun valo ei marraskuussa katoakaan? Vai huomaanko, että tarvitsen inspiroituakseni jokapäiväisen työyhteisön, jota skype-kontaktit eivät voi korvata?

 

BSTR:n tavoin uskon, että intohimoisesti eteenpäin kulkeva yhteisö vetää puoleensa muita huipulle menijöitä. Kun lähden tuhansien kilometrien päähän Espanjaan, kuvittelen kuinka Nissanin kulkua seuraa virtuaalinen bussilastillinen nojatuolimatkailijoita. Ystäviä, työkavereita ja vieraita, jotka myös nauttivat lähdön tunnelmasta mutta eivät juuri nyt halua tai voi lähteä omille reissuilleen. En ole yksin, sillä saan jakaa intohimoni matkustamisesta samoin tuntevien kanssa. Kenties jopa rohkaista muitakin etsimään omaa huippuaan?

 

Matkalla pidän silmät auki uudelle osaamiselle ja teknologian kehitykselle. Ehdottomasti näin, sillä viikkojen autoreitti läpi Euroopan on ennen kaikkea uuden oppimista ja ainutlaatuisten hetkien oivaltamista. Se on siirtymä uuteen elämänvaiheeseen ja ikkuna moneen mielenkiintoiseen mahdollisuuteen. Teknologia on tärkeä kumppani, kun pitää löytää seuraava majoituspaikka, vaihtaa autolla ajokaistaa tai osallistua palaveriin kotimaahan.

 

Luotan tunteeseen, joka inspiroi ylittämään itsensä. Minulla on vahva ennakkofiilis, että tämä matka mullistaa maailmani. Jo valmistautuminen on antanut niin paljon, että paluuta entiseen ei ole. Olen tutustunut kiinnostaviin ihmisiin ja uskon, että verkostoni kasvaa vauhdilla. Tämä on parasta, mitä minulle voi tapahtua juuri nyt.

Kun viikonloppuna lähden, henkäisen syvään satamassa ja hyräilen mielessäni tuttua biisiä:

”Kun tänään lähden, otan mukaan mitä tarvitsen,
Taivaalta tähden valitsen ja sitä seurailen
Kun tänään lähden, en taakse aio vilkaistakaan
Taivaalta tähden valitsen, vaikken sitä kiinni saa.”

(Suurlähettiläät)

 

Tervetuloa mukaani huipulle, pysythän kartalla? https://olenkokartalla.blogspot.com

Haluatko blogistamme muistutuksen?

Lähetämme pari kertaa kuukaudessa blogilinkit suoraan sähköpostiisi ja pysyt perillä markkinoinnin uusista tuulista.

Ota yhteyttä

info@bstr.fi

tero-luoma-bstr

Tero Luoma

0400 918 288
tero.luoma@bstr.fi

Anniina-walsh-bstr

Anniina Walsh

040 529 5846
anniina.walsh@bstr.fi

Mari Dawe

050 441 3209
mari.dawe@bstr.fi

bstr-pauliina

Pauliina Hautamäki

040 075 4878
pauliina.hautamaki@bstr.fi

Inspiroidu ja tilaa markkinointivinkit.

Syötä kelvollinen sähköpostiosoite.
Jokin meni vikaan. Tarkista antamasi tiedot ja yritä uudelleen.