Ihan kybänä

Tero Luoma

Siitä on jo kymmenen vuotta, kun istuimme hyttysten syötävinä jossain päin Joupiskan metsiä ja löimme kättä yhteen uuden firman perustamiseksi. Halusimme tehdä näitä hommia omalla tyylillämme. Into oli kova, vaikka kokemusta ei ollut tuolloin vielä älyttömästi kertynyt. Nyt uskaltaa jo sanoa, että nämä jutut me hanskaamme, ja sama intokin on säilynyt.

Kun pohtii kymmenen vuotta sitten tapahtuneita asioita, valtaa mielen positiivinen tunne. Matkassa oli sopivasti intoa ja hulluutta käynnistää hommat, vaikka talouden tilanne syksyllä 2008 ei maailmassa ollutkaan kaikista otollisin. Olimme päättäneet onnistua ja niin myös teimme. Epäonnistumiselle ei annettu sijaa. Vahvan fiiliksen takana oli joukko läheisiä ihmisiä, jotka uskoivat meihin ja tukivat matkamme käynnistymistä kaikin tavoin.

Monta ilon ja onnistumisen hetkeä olemme matkallamme päässeet kokemaan yhdessä asiakkaidemme kanssa. Mukaan mahtuu myös turhautumista, unettomia öitä ja isoja pettymyksiä. Kantavana ajatuksena on kuitenkin säilynyt koko ajan alkuperäinen idea – perustaa sellainen toimisto, jonka kanssa itse olisimme halunneet toimia ja työpaikka, johon olisi kiva mennä joka päivä.

Porukan koko on kasvanut seitsemästä nuoresta miehestä lähes kolmenkymmenen henkilön organisaatioksi. Monenlaista osaamista ja persoonaa on liittynyt mukaan joukkueeseen. Rohkeasti suuntaamme katseemme kohti seuraavaa vuosikymmentä. Matkaamme huipulle yhdessä kasvaen, rajattomasti uutta luoden ja rajoja rikkoen.

Ota yhteyttä

Lähdetään yhdessä matkalle kohti kasvua. Mitä innostavampi matka, sitä vaikuttavampi määränpää.

Mari Dawe

Myyntipäällikkö

050 441 3209
mari.dawe@bstr.fi

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please type your message.