Ikkuna tulevaisuuteen

BSTR Markkinointitoimisto

Jännittääkö? Siinäpä kysymys, jota minulta kysyttiin ennen Booster Akatemiassa aloittamista niin monta kertaa, että hyväkin matemaatikko olisi mennyt laskuissa sekaisin.

Tottakai uudessa paikassa aloittaminen jännittää aina, varmasti niin opiskelijaa kuin konkariakin. Toisaalta pieni jännitys luo hyvän vireen oppimiselle ja kehittymiselle.Pieni jännitys potkii pistämään parastaan ja kertoo, että asia on itselle tärkeä.

Itseäni jännitti harjoittelun lähestyessä se, että onko markkinointi se minun juttuni. Jo yläasteella olin sitä mieltä että se on, ja sitä päämäärää kohti olen polkuani tähän saakka kulkenut. Silti jännitti, kun vihdoinkin odotettu harjoittelujakso mainostoimistossa alkoi lähestymään. “Mitä, jos en osaa?” “Mitä, jos minusta ei ole siihen?” “Mitä, jos en olekaan tarpeeksi luova ja innovatiivinen?”

Jännitys hälveni jo viimeistään toisena harjoittelupäivänä. Booster Akatemiassa tunsin kuuluvani Boosterilaisten joukkoon hyvin vaivattomasti. Lämpimään, positiiviseen ilmapiiriin oli helppo sopeutua ja kysyä voi melkein mitä tahansa, keneltä tahansa. Harjoitteluohjelma on rakennettu toimimaan yhdessä muun Boosterin kanssa ja me harjoittelijat pääsemme tekemään oikeita töitä oikeiden, omien asiakkaidemme kanssa. Projektipäällikköharjoittelijana olen muun muassa ottanut tuotekuvia ja ollut mukana ideoimassa kokonaista brändiä. Nämä ovat minusta molemmat sellaisia juttuja, joita jokaisen markkinoinnista kiinnostuneen liiketoiminnan opiskelijan tulisi kokea harjoittelussaan.

Harjoittelujakso on opiskelijalle mahtava tilaisuus kokeilla siipiään ja soveltaa koulun penkillä opittuja asioita. Monille työharjoittelupaikka on myös ovi työelämään valmistumisen jälkeen. Täällä meillä harjoitteluun on otettu mahtava asenne: meidän ei oleteta osaavan kaikkea, vaan koko porukka on sitoutunut opettamaan meitä. Sparraus on avainsana niin Boosterin kuin Akatemiankin toiminnassa, ja se näkyy ja tuntuu positiivisena boostauksena päivittäin.

Vieläkö jännittää? Se on hyvä juttu. Työharjoittelupaikkaan kannattaa suhtautua tosissaan ja innolla, sillä silloin on erinomainen tilaisuus oppia ja luoda verkostoja tulevaisuutta varten. Työharjoittelupaikka on ikkuna tulevaisuuteen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Ota yhteyttä

Lähdetään yhdessä matkalle kohti kasvua. Mitä innostavampi matka, sitä vaikuttavampi määränpää.

Mari Dawe

Myyntipäällikkö

050 441 3209
mari.dawe@bstr.fi

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please type your message.