hanne-pohtoviita-bstr
  • Hanne Pohto-Viita

    2017-01-19

Innovaatioseteli – 5000 € rohkealle innovaattorille

 Innovaatioseteli tarjoaa mahdollisuuden panostaa innovointiin ja liiketoiminnan kehittämiseen

Tekesin innovaatioseteli on luotu lisäämään suomalaisyritysten rohkeutta innovoida uutta ja kehittää liiketoimintaansa. Innovaatiosetelillä hankitaan yritykseesi lisää uutta tietoa ja osaamista ja sen voi käyttää asiantuntijapalveluiden hankintaan. Setelin arvo on 5000 euroa.

BSTR Luova Konttori Oy on yksi Tekesin hyväksymistä palveluntarjoajista. Autamme yritystänne kehittämään uusia tuotteita ja palveluita kotimaisille sekä kansainvälisille markkinoille.

Ota meihin yhteyttä, niin jutellaan tarkemmin, minkälaista tukea tarvitset tuotteen tai palvelun muotoilussa ja laaditaan yhdessä suunnitelma. Autamme sinua myös innovaatiosetelin hakuprosessissa. Sinulla ei tarvitse olla valmista mallia, autamme sen muodostamisessa.

Sinun yrityksesi ei tarvitse huolehtia laskuista, sillä palveluntuottaja lähettää Tekesille laskun. Tekes maksaa rahoituksen laskun perusteella suoraan Boosterille sen jälkeen, kun Tekes on hyväksynyt raportin. Innovaatiosetelin hyödyntänyt yritys ja Booster raportoivat Tekesille projektin päätyttyä.


Soita ja kysy lisää!

Hanne Pohto-Viita

Projektipäällikkö
Puh. 020 719 9604
hanne.pohto-viita(at)bstr.fi

Voit jättää tarjouspyynnön alla olevalla lomakkeella


Esimerkkejä mahdollisuuksista:

  1. Voittaja-paketti

Tässä kokonaisuudessa sukelletaan tarkemmin uuden tuotteen tai palvelun ominaisuuksiin. Projektin aikana kartoitetaan askelmerkit palvelulle, joka pärjää kovassakin kilpailussa. Kokonaisuudessa voidaan ottaa huomioon sekä koti- että ulkomaat yrityksen toiveiden mukaan. Lopputuloksena asiakkaalle luodaan alusta menestyvälle muotoilustrategialle.

  1. Tuotteen painetesti

Onko sinulla käsissäsi huippuinnovaatio? Laitamme tuotteesi ja palvelusi painetestiin, joka varmistaa valmiutesi markkinoille. Kokonaisuuteen kuuluu ennakkovalmistautuminen, testaus ja jälkiraportointi sekä mahdolliset jatkotoimenpiteet saatujen havaintojen perusteella.

  1. Räätälöity palvelu

Oletko lanseeraamassa uutta ajatusta, konseptia, tuotetta tai palvelua ja haluat tietää miten sitä voidaan kehittää eteenpäin sekä muovata markkinoille sopivaksi, ota meihin yhteyttä. Käydään yhdessä läpi, mitkä ovat juuri sinun yrityksesi tarpeet.

Haluatko blogistamme muistutuksen?

Lähetämme pari kertaa kuukaudessa blogilinkit suoraan sähköpostiisi ja pysyt perillä markkinoinnin uusista tuulista.

info@bstr.fi

Mari Dawe

050 441 3209
mari.dawe@bstr.fi

bstr-pauliina

Pauliina Hautamäki

040 075 4878
pauliina.hautamaki@bstr.fi

Hanna Heikkola

0400 316 576
hanna.heikkola@bstr.fi

Viivi-makiranta-bstr

Viivi Mäkiranta

050 4720 999
viivi.makiranta@bstr.fi

Inspiroidu ja tilaa markkinointivinkit.

Syötä kelvollinen sähköpostiosoite.
Jokin meni vikaan. Tarkista antamasi tiedot ja yritä uudelleen.