[ Elintarvike | Kasvumarkkinointi | Strategia ]

Tiedote: BSTR Kasvu Openin Elintarvikealan Kasvupolku® -sparrausohjelman kumppaniksi

BSTR30.01.2023

Tiedote 30.1.2023
BSTR Luova Konttori Oy

BSTR:n ja Kasvu Openin logot

BSTR on vuonna 2023 Kasvu Openin Elintarvikealan Kasvupolku® -sparrausohjelman kumppani. Kasvu Open on Suomen suurin yritysten kasvun sparraaja, jonka Kasvupolku-sparrausohjelmat yhdistävät aidosti kasvuhaluiset yritykset ja asiantuntevat sparraajat.

Sparrausta kohti kasvutavoitteita

Elintarvikealan Kasvupolku on sparrausohjelma kasvu- ja kehittymishaluisille elintarvikealan yrityksille. Kasvupolulle osallistuvat yritykset saavat arvokkaita kontakteja ja sparrausta kasvutavoitteidensa saavuttamiseen. Sparrausten teemat määritellään osallistuvien yritysten tarpeiden mukaisesti. Kasvupolku koostuu kolmesta tapahtumapäivästä ja digitaalisesta työskentelystä huipentuen marraskuussa järjestettävään Kasvu Open Karnevaaliin. Osallistujille maksuttoman sparrausohjelman mahdollistavat Kasvupolkujen kumppanit.

BSTR:llä vankka kokemus elintarvikkeiden markkinoinnista

BSTR:llä on viidentoista vuoden kokemus elintarvikkeiden markkinoinnista, joten Elintarvikealan Kasvupolku -kumppanuus on luonteva tapa jakaa osaamista ja tietotaitoa eteenpäin kasvuhaluisille yrityksille. Elintarvikealan Kasvupolun osallistujille BSTR on sparraaja, jolla on elintarvikkeen kaupallistamisen koko kaari hallussa.

“Kasvu Open on hyvin toimiva konsepti ja näemme, että roolimme Elintarvikealan Kasvupolun kumppanina on luontainen jatko aiemmalle yhteistyöllemme. Kasvupolulla pääsemme sparraamaan ja auttamaan lupaavien elintarvikeyritysten kasvua. BSTR:n ammattilaisille on vuosien varrella kertynyt paljon sellaista osaamista, josta on merkittävää hyötyä yritysten kasvumatkalla”, toteaa BSTR:n Tero Luoma

Kasvupolkujen ennakkoilmoittautuminen on käynnissä nyt. Lue lisää ja ilmoittaudu Kasvu Openin sivuilla

Lisätiedot:

Tero Luoma
BSTR Luova Konttori Oy
0400 918 288
tero.luoma@bstr.fi

Vivi Pöntiö
Kasvu Open
050 439 8988
vivi.pontio@kasvuopen.fi

BSTR

luova markkinointitoimisto

Kuulostiko kiinnostavalta?

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kaikki yhteystiedot

Tero Luoma BSTR

Tero Luoma

Hallituksen puheenjohtaja, perustaja
Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje

Inspiroidu ja tilaa markkinointivinkit.

Uutiskirje

[UUTISKIRJE]

Jaamme parhaat vinkkimme, oivalluksemme ja onnistumisemme noin kerran kuukaudessa.