[ Brändi | Markkinoinnin suunnittelu ja johtaminen ]

Liiverin Leader-perustamistuella markkinoinnin kivijalka kuntoon

Pauliina Hautamäki08.05.2020

Polttava kysymys yrityksen myynnin lisäämisen kannalta on se, miten yritys saa tuotteensa tai palvelunsa tunnetuksi kohderyhmässä ja yritys tekee brändistään houkuttelevan?

Pauliina Hautamäki BSTR

Kilpailijoista erottuva ja ajatuksella suunniteltu ammattimainen brändi lisää asiakasuskollisuutta, mahdollistaa korkeammat katteet ja kestää myrskyt. Brändi-identiteetin suunnittelu, joka lähtee liiketoimintasuunnitelmasta, on oleellisen tärkeä perustettavalle alkavalle yritykselle sekä myös liiketoimintaansa uudistavalle, kasvua hakevalle yritykselle.

Asiakkaamme Savolan Antti laittoi nämä asiat kuntoon heti yritystoimintansa alkuvaiheessa. BSTR:n ja Novice Oy:n Antti Savolan yhteistyö starttasi keväällä 2019, kun Antti oli päättänyt perustaa yrityksen ja hakea perustettavalle uudelle yritykselle Liiverin perustamistukea. Antti oli kysynyt tarjoukset markkinoinnin toimenpiteistä useammalta toimijalta ja valitsi lopulta BSTR:n. Novice tarjoaa apua julkisiin hankintoihin ja motivaatiopuheita. Antti halusi laittaa persoonaa peliin ja brändätä konsultointipalvelunsa siten, että se ei ole konsulttijargoniaa ja asiantuntijakuvia puvut päällä ja kynä kädessä.

Liiverin myöntämällä perustamistuella Antille suunniteltiin yrityksen palveluita ja niiden hyötyjä sekä haluttua mielikuvaa vastaavat pääviestit sekä tätä tukeva brändin visuaalinen ilme. Tämän pohjatyön jälkeen toteutettiin brändi-ilmeen mukainen verkkosivusto. Lisäksi Antti toteutti kanssamme kuvapankin ja brändivideon. Näin starttasi Novice Oy:n markkinointi ja yhteistyömme.

Liiverin sivuilla kerrotaan: “Jos harkitset yrityksen perustamista ja sinulla on jo valmis liiketoimintasuunnitelma, voit hakea yrityksen perustamistukea. Perustamistuki helpottaa yritystoiminnan aloittamista ja rohkaisee sinua uutena yrittäjänä yrityksen alkutaipaleella. Myös toimiva yritys voi saada perustamistukea, jos se uudistaa merkittävästi liiketoimintaansa.” Tukea voi esittelyn mukaan käyttää mm. mainostoimistokuluihin sekä muihin yrityksen kehittämiseen liittyvien asiantuntijapalveluiden ostoon. BSTR:n palveluvalikoimassa tämä tarkoittaa esimerkiksi brändin sanallista ja visuaalista rakentamista, markkinointistrategian tekemistä, digimarkkinoinnin suunnittelua, pakkaussuunnittelua, messuosaston konseptointia, viestinnän sisältösuunnittelua ja tekstien kirjoittamista, markkinointia tukevien esitysmateriaalien tai kuva- ja videomateriaalin toteutusta.

Olemme apunasi, kun suunnittelet perustettavan yrityksesi markkinointia. Heitä viestillä :)

BSTR Pauliina Hautamäki

Pauliina Hautamäki

Kuulostiko kiinnostavalta?

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kaikki yhteystiedot

Tero Luoma BSTR

Tero Luoma

Hallituksen puheenjohtaja, perustaja
Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje

Inspiroidu ja tilaa markkinointivinkit.

Uutiskirje

[UUTISKIRJE]

Jaamme parhaat vinkkimme, oivalluksemme ja onnistumisemme noin kerran kuukaudessa.