makufoni
  • bstr-b-60x60
    BSTR Markkinointitoimisto

    2019-03-15

Makufoni makuelämyksien jäljillä

Nyt on aika ilmiantaa piilotetut aarteet

Nyt on tullut aika. Aika ilmiantaa Etelä-Pohjanmaan piilotetut makuelämyshelmet ja kuuluttaa ne koko Suomeen.

 

Nyt on aika ilmiantaa piilotetut aarteet

Alajärveläisen kakkutaiteilijan suussa sulava täytekreemi, kauhavalaisen marjatilan uusi megasuperhyvähillo, kurikkalaisen elämyskohteen tapa koristaa herkkupöytä pelkillä metsän antimilla vai seinäjokisen luontomatkailuyrityksen tarjoama tikkupullan paistaminen luontoretkellä? Nyt on tullut aika. Aika ilmiantaa Etelä-Pohjanmaan piilotetut makuelämyshelmet ja kuuluttaa ne koko Suomeen.

Makufoni on Into Seinäjoen ja Seinäjoen Ammattikorkeakoulun koordinoiman Ruokamatkailun kehittämishankkeen järjestämä kaksiosainen ilmiantokampanja. Ensimmäisessä vaiheessa maakunnan asukkaat – ja mikseivät matkailijatkin – paljastavat lakeuksien ruoka- ja juomatarjonnan helmiä, omaleimaisimpia annoksia tai parhaimpia persoonia. Ilmianto voi olla kultaisin kantabaari, tirisevin grilli, kutsuvin gourmet-annos tai mikä vain oma suosikkikokemus tai -miljöö perustellusta syystä. Tarkkoja rajoja ilmiannoille ei ole, vaan ilmiantojen joukkoon toivotaan myös vähemmän tunnettuja ja piilossa olevia ruokamatkailuhelmiä.

– Toivomme Etelä-Pohjanmaan asukkaiden aktivoituvan ilmiantamaan omia suosikkejaan. Suomen ruoka- ja juomaprovinssi on pullollaan hienoja kohteita ja osaamista, joita on syytä nostaa esiin ja joista kertoa myös muille. Siksi Makufonia tarvitaan, kertoo Suvi Takala Into Seinäjoesta.

Omia makuelämyksiä pääsee ilmiantamaan Makufonin FB-seinällä kampanja-aikana 15.-31.3.2019. Makufonin tuomaristo valitsee ilmiannoista mehukkaimmat 1.4. (Alkuperäinen artikkeli Into Seinäjoen verkkosivuilla.)

Kampanjan toisessa vaiheessa parhaimmat ilmiannot esitellään näyttävästi myös muulle Suomelle.

BSTR on mukana matkalla makujen elämyksissä. Kampanjan visuaalisen ilmeen, viestin ja konseptin suunnitteli Anssi Hanhimäki, videon animointi Tomi Salminen.

Haluatko blogistamme muistutuksen?

Lähetämme pari kertaa kuukaudessa blogilinkit suoraan sähköpostiisi ja pysyt perillä markkinoinnin uusista tuulista.

info@bstr.fi

Mari Dawe

050 441 3209
mari.dawe@bstr.fi

bstr-pauliina

Pauliina Hautamäki

040 075 4878
pauliina.hautamaki@bstr.fi

Hanna Heikkola

0400 316 576
hanna.heikkola@bstr.fi

Viivi-makiranta-bstr

Viivi Mäkiranta

050 4720 999
viivi.makiranta@bstr.fi

Inspiroidu ja tilaa markkinointivinkit.

Syötä kelvollinen sähköpostiosoite.
Jokin meni vikaan. Tarkista antamasi tiedot ja yritä uudelleen.