Meillä aloittaa markkinointi­päällikkö

Tero Luoma

Meillä on tänä vuonna juhlavuosi: Boosterin perustamisesta tulee joulukuussa kymmenen vuotta. Olemme ottaneet kymppivuoden kynnyksellä aimo harppauksen eteenpäin, hioneet strategiaamme ja muovanneet organisaatiorakennetta entistä ketterämmäksi. Väkimäärä kasvoi viime vuonna kuudella hengellä, ja meitä on nyt vaikuttava tiimi markkinoinnin, digitaalisuuden ja viestinnän ammattilaisia. Olemme myös viime vuoden hakeneet uutta toimintamallia. Nyt tuntuu hyvältä, sillä asiat etenevät oikeaan suuntaan.

Toimintamallin kehittämisen lisäksi Boosterin oma markkinointi on päätynyt suurennuslasin alle. Samalla kun autamme asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneitamme näkemään markkinoinnin merkityksen liiketoiminnalle, emme ole ehtineet keskittyä omaan markkinointiimme yhtä paljon kuin haluaisimme. Monet tarpeelliset markkinointitoimet on siirretty odottelemaan rauhallisempia hetkiä. Nyt olemme todenneet, ettei niitä rauhallisempia hetkiä ole tulossa, ja meille on vuoden alussa nimitetty Boosterin ensimmäinen markkinointipäällikkö. Toimessa on aloittanut aikaisemmin projektipäällikkönä toiminut Hanne Pohto-Viita. Olen vakuuttunut, että Hannen johdolla oma markkinointimme vahvistuu uudelle tasolle.

Hyvin harvalla suomalaisella mainostoimistolla on vielä omaa markkinointipäällikköä. Haluamme Hannen uudella toimenkuvalla osoittaa kaikille, että markkinointitoimet vaativat paneutumista ja kokopäiväistä työskentelyä. Riittävät resurssit tuottavat selkeää tulosta ja vaikuttavat monella eri tasolla yrityksen menestykseen.

Maailma kehittyy nopeasti ja markkinointi on tärkeä osa myyntiä. Henkilökohtaisen myyntityön lisäksi päätöksentekijöitä tavoitetaan eri kanavien kautta. Markkinointi tuo yrityksen tarjonnan ja palvelut niissä esiin. Henkilökohtainen palvelu ja läsnäolo näissä kanavissa tuovat yrityksen myös lähemmäs asiakasta. Uusi markkinointipäällikkömme ryhtyy palvelumuotoilun avulla kehittämään asiakaskokemustamme, jotta Boosterin kanssa asioiminen olisi kaikille entistäkin miellyttävämpi kokemus. Hannen aikaisempi kokemus projektipäällikkönä antaa hyvän pohjan tähän kehittämistyöhön.

Boosterilla on yhteen hitsautunut porukka, jonka matkassa on upea joukko ammattitaitoisia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita. Tulevan vuoden aikana aiomme yhdessä inspiroitua, luoda, rakastaa ja kasvaa. Toivomme mukaan myös lisää innokkaita kanssamatkustajia, olethan valmiina inspiroitumaan kanssamme? Tästä tulee hieno yhteinen matka huipulle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Ota yhteyttä

Lähdetään yhdessä matkalle kohti kasvua. Mitä innostavampi matka, sitä vaikuttavampi määränpää.

Mari Dawe

Myyntipäällikkö

050 441 3209
mari.dawe@bstr.fi

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please type your message.