Miten verkkosivut syntyvät?

Kaisa Koskela

Verkkosivustot BSTR:llä syntyy tavalla, jossa asiakkaat ovat vahvasti mukana. Hyvä ja selkeä yhteistyö BSTR:n ja asiakkaan välillä mahdollistaa sujuvan prosessin, jonka lopputuloksena syntyy laadukkaita, asiakkaiden tavoitteita palvelevia verkkosivuja.

Yhteistyö alkaa aina tarvekartoituksesta, jossa selvitetään tavoitteet ja kohderyhmät. Tämän jälkeen sovitaan projektin tarkemmista yksityiskohdista ja aloitetaan taustatyö ja tutkimus, joka huipentuu starttityöpajaan yhdessä asiakkaan kanssa, jossa sivustoa suunnitellaan yhdessä.

Kun pohjatyöt on tehty huolella, voidaan siirtyä varsinaiseen suunnitteluvaiheeseen. Suunnitteluvaihe sisältää monia osa-alueita, kuten esimerkiksi sivuston rakennesuunnitelman sekä visuaalisen suunnitelman. Samaan aikaan BSTR:n tekemän suunnittelutyön kanssa asiakkaan on hyvä työstää sisältöjä verkkosivustolle, ellei sisällöntuotantoa ole ostettu myös BSTR:ltä.

Kun asiakas on hyväksynyt suunnitelmat, toteutetaan sivusto ja asiakas koulutetaan sen käyttämiseen. Tämän jälkeen lopulliset sisällöt viedään sivustolle joko asiakkaan tai BSTR:n toimesta ja sivusto julkaistaan.

Tärkeää on kuitenkin muistaa, että työtä ei kannata lopettaa tähän vaan sivustoa on ylläpidettävä ja kehitettävä jatkossakin, jotta se palvelee asiakkaan tavoitteita parhaalla mahdollisella tavalla.

Katso alta kuvaus verkkosivujen synnystä infografiikan muodossa.

verkkosivut-infografiikka

Ota yhteyttä

Lähdetään yhdessä matkalle kohti kasvua. Mitä innostavampi matka, sitä vaikuttavampi määränpää.

Mari Dawe

Myyntipäällikkö

050 441 3209
mari.dawe@bstr.fi

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please type your message.