IMG_5307 (1)
  • bstr-b-60x60
    BSTR Markkinointitoimisto

    2019-01-04

Nämä kolme asiaa BSTR opetti minulle

Syksy tuli ja meni, ulkona sataa lunta ja uusi vuosi tuo uudet kujeet. Allekirjoittaneen kolmen kuukauden työharjoittelua on jäljellä enää muutama tunti, eikä voi kuin ihmetellä, miten nopeasti aika on kulunut. Lyhyen, mutta sitäkin arvokkaamman harjoittelujaksoni aikana BSTR on opettanut minulle kolme asiaa, jotka jatkossa aion pitää mielessäni niin työelämässä kuin sen ulkopuolella:

1. Hulluja ideoita ei pidä pelätä

Unelmat ja tavoitteet on tehty toteutettaviksi. Toivottuun tulokseen pääseminen vaatii välillä hullujakin ideoita, jotka kuitenkin liian usein torpataan niiden älyttömyyden vuoksi. Homman juju piileekin siinä, että kun uskallamme käyttää luovuutta ja mielikuvitusta ideointityökaluinamme, pystymme rakentamaan uusia ja ennennäkemättömiä menestystarinoita. Ajattelu laatikon ulkopuolelta tuo meille lukemattomia mahdollisuuksia ja näkökulmia kaikkeen mitä teemme, eikä niitä pidä pelätä.

2. Hyvien ihmisten ympäröimänä kaikki on parempaa

On äärimmäisen tärkeää ympäröidä itsensä hyvillä ihmisillä, sillä se vaikuttaa meihin kokonaisvaltaisesti: työn- ja elämänlaatumme paranee, jaksamme arjessa paremmin, olemme tuotteliaampia ja samalla huomaamattamme jaamme omaa hyvää fiilistämme muille. Positiivinen ja kannustava ilmapiiri ympärillämme saa meidät tuntemaan olomme tärkeiksi ja rohkaisee meitä olemaan parhaita versioita itsestämme.

3. Aina voi kehittyä lisää

Mahdollisuus oppia uutta motivoi meitä kehittämään itseämme. Maailma muuttuu ja teknologia kehittyy, jolloin meidän on pysyttävä ajan hermolla uutta luodessamme. Emme voi koskaan olla täysin valmiita: olimme sitten ensikertalaisia tai vanhoja konkareita, voimme aina kehittyä lisää.

Näillä eväillä on hyvä jatkaa eteenpäin. Antoisaa uutta vuotta!

<3:llä Essi

Haluatko blogistamme muistutuksen?

Lähetämme pari kertaa kuukaudessa blogilinkit suoraan sähköpostiisi ja pysyt perillä markkinoinnin uusista tuulista.

Ota yhteyttä

info@bstr.fi

tero-luoma-bstr

Tero Luoma

0400 918 288
tero.luoma@bstr.fi

Anniina-walsh-bstr

Anniina Walsh

040 529 5846
anniina.walsh@bstr.fi

Mari Dawe

050 441 3209
mari.dawe@bstr.fi

bstr-pauliina

Pauliina Hautamäki

040 075 4878
pauliina.hautamaki@bstr.fi

Inspiroidu ja tilaa markkinointivinkit.

Syötä kelvollinen sähköpostiosoite.
Jokin meni vikaan. Tarkista antamasi tiedot ja yritä uudelleen.