[ BSTR ]

Orkesteri nimeltään BSTR kohti vuotta 2021

Pauliina Hautamäki13.01.2021

BSTR:n orkesteri astelee vuoteen rohkein mielin vahvana yhteisönä. Viemme toimintaamme uuden strategian mukaisesti mainostoimistosta kasvumarkkinoijan suuntaan. Yhdistämme luovuuden ja suunnitelmallisuuden teoiksi, joilla herätetään tunteita ja saadaan aikaan tuloksia, jotka voidaan konkreettisesti osoittaa.

Pauliina Hautamäki BSTR

Meidät tunnetaan parhaiten brändi-ilmeiden luomisesta ja graafisesta suunnittelusta sekä monipuolisesta sisällöntuotannosta. Moni tietää myös, että meillä on osaamista web-palveluiden kehittämisessä ja digitaalisessa markkinoinnissa. Mitään näistä emme ole hylkäämässä, vaan päinvastoin. Koostamme ne paremmaksi paketiksi, josta asiakkaamme voivat hyötyä kokonaisvaltaisemmin etsiessään kumppania kasvustrategiansa toteuttamiseen.

Kasvumarkkinointi koostuu pitkän tähtäimen tavoitteiden ymmärryksestä, vahvasta brändistä ja näistä johdetuista nopeampitempoisista taktisista toimenpiteistä. Tärkeää on loppuasiakkaan ymmärtäminen ja tunteminen. Tietoa asiakkaasta haemme erilaista dataa hyödyntämällä sekä ihan perinteisesti tutkimalla ja kysymällä. Näemme, että yrityksen vahvalla brändillä ja kiinnostavalla sisällöllä on tärkeä asemapaikka kohinassa, jota loppuasiakkaat kohtaavat päivittäin eri kanavissa.

Autamme yritystäsi erottautumaan ja löytämään oikeat toimet uusien asiakkaiden kiinnostuksen herättämiseen ja nykyisten asiakkaiden kiinnostuksen ylläpitämiseen. Tiimimme auttaa sinua suunnittelemaan, testaamaan, kehittämään, mittaamaan ja toteuttamaan markkinoinnin toimenpiteitä, jotka vievät yrityksesi kasvustrategiaa eteenpäin.

Ja sitten, saanko esitellä orkesterimme… Rumpujen pärinää…

Asiakkuusjohtajillamme Anniinalla, Hannalla ja Viivillä sekä myyntipäälliköllämme Marilla on bisnesymmärrystä ja taito hahmottaa iso kuva liiketoimintatavoitteiden ja markkinoinnin keinojen välillä. Jos heität sata palloa ilmaan, niin yksikään ei tipahda näiden tehokkaiden organisoijien käsistä. He varmistavat, että projektit etenevät sovitusti. Niin, että sekä asiakas että tiimi tietävät, missä mennään ja mitä tehdään.

Tiimeistämme löytyy aimo kattaus markkinoinnin osaamista. AD:mme ja graafiset suunnittelijamme Sami, Eveliina, Elina, Pekka, Kaisa ja Satu kiteyttävät brändin ilmeen ja toteuttavat markkinoinnin näyttävät materiaalit. Kiinnostavat ja huomiota herättävät tekstit, käsikirjoitukset ja konseptit syntyvät Anssin ja Annen toimesta.

Web-moniottelija Kaisa, web-kehittäjä Henkka ja web-AD Kimmo huolehtivat siitä, että yrityksesi verkkopalvelut palvelevat yrityksesi tavoitteita. He toteuttavat sinulle uuden verkkosivuston tai -kaupan – tai kehittävät nykyistä. He voivat myös auttaa yritystäsi projektoimaan ja organisoimaan isoja web-kehitysprojekteja ja neuvovat, millaista verkkostrategiaa yrityksesi kannattaa lähteä toteuttamaan.

Markkinoinnin asiantuntijamme Rami ja Matti puolestaan varmistavat, että mahdollisimman moni yrityksesi kohderyhmästä kohtaa yrityksesi markkinointia, oppii tunnistamaan yrityksesi ja lopulta päätyy ottamaan yhteyttä tai ostamaan tuotteita tai palveluita. He rakentavat ostajaprofiilit, määrittelevät tavoitteet ja rakentavat mittarit markkinoinnille ja mikä parasta, analysoivat tulokset ymmärrettävään muotoon. Alkuun heidän kanssaan pääsee vaikkapa kutsumalla heidät auditoimaan yrityksesi markkinoinnin toimenpiteitä ja antamaan kehitysehdotuksia.

Olin onnekas, kun pääsin tämän työyhteisön jäseneksi pari vuotta sitten. Tänä aikana olen moneen otteeseen sanonut näille yllämainituille ammattilaisille, että heillä on uskomaton taito selkeyttää mitä monimutkaisimmat asiat ja tehdä asiat kiinnostaviksi. He ovat olleet mukana rakentamassa monia menestystarinoita, kuten Jukolan Juustoa, Närpiön Osuuskuntaa, Hetki-brändiä, Vuoksia ja Absolute Modulea. Olen ylpeä meistä.

BSTR Pauliina Hautamäki

Pauliina Hautamäki

Kuulostiko kiinnostavalta?

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kaikki yhteystiedot

Tero Luoma BSTR

Tero Luoma

Hallituksen puheenjohtaja, perustaja
Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje

Inspiroidu ja tilaa markkinointivinkit.

Uutiskirje

[UUTISKIRJE]

Jaamme parhaat vinkkimme, oivalluksemme ja onnistumisemme noin kerran kuukaudessa.