Näyttökuva 2018-11-23 kello 15.23.00
  • bstr-b-60x60
    BSTR Markkinointitoimisto

    2018-11-23

Positiivinen työyhteisö pelastaa syysväsymykseltä

On se aika vuodesta, kun ulkona on kylmää, pimeää ja ankeaa. Elimistön energiataso laskee huomattavasti ja väsymys ei tunnu lähtevän hyvillä yöunillakaan. Toimistolla huomaa ravaavansa jatkuvasti kahvinkeittimen luona, vaikkei normaalisti ole lainkaan kahvinjuojatyyppiä.

Päivänvalon vähenemiseen reagoiminen ilmenee monilla syysväsymyksenä, joka heijastuu väistämättä myös työelämään; työskentely tuntuu ylitsepääsemättömän vaikealta ja luomisen tuska on käsin kosketeltavaa. Uuvuttavimmastakin väsymyksestä voi kuitenkin selvitä voittajana, kun ympärillä on huippuakin huipumpi työyhteisö.

Kun aloitin kolmekuukautisen työharjoitteluni markkinointitoimisto BSTR:ssä lokakuun alussa, minut otettiin heti lämpimästi vastaan. Silloin tiesin, että tulisin viihtymään täällä. Puolentoista kuukauden aikana syksyn pimeys ja sen tuoma väsymys eivät ole tuntuneet niin pahalta, kun joka aamu toimistolle lähtiessäni tiedän saavani viettää seuraavat kahdeksan tuntia luovassa, kannustavassa ja ennen kaikkea positiivisessa työilmapiirissä.

Jokaisen työpaikan pitäisi ottaa mallia BSTR:stä, sillä boosterilaiset ovat enemmän kuin vain ryhmä samassa yrityksessä työskenteleviä ihmisiä. He ovat kuin suuri perhe, joka pitää huolta toisistaan ja ottaa meidät akatemialaisetkin avosylin vastaan, jotta tuntisimme olomme täällä mahdollisimman kotoisaksi.

Näiden ihmisten ympäröimänä ei syysväsymyskään tunnu pahalta. Rajattoman luomisen lisäksi BSTR:ssä toden totta rakastetaan rohkeasti ja kasvetaan yhdessä.

<3:llä Essi

Haluatko blogistamme muistutuksen?

Lähetämme pari kertaa kuukaudessa blogilinkit suoraan sähköpostiisi ja pysyt perillä markkinoinnin uusista tuulista.

info@bstr.fi

Mari Dawe

050 441 3209
mari.dawe@bstr.fi

bstr-pauliina

Pauliina Hautamäki

040 075 4878
pauliina.hautamaki@bstr.fi

Hanna Heikkola

0400 316 576
hanna.heikkola@bstr.fi

Viivi-makiranta-bstr

Viivi Mäkiranta

050 4720 999
viivi.makiranta@bstr.fi

Inspiroidu ja tilaa markkinointivinkit.

Syötä kelvollinen sähköpostiosoite.
Jokin meni vikaan. Tarkista antamasi tiedot ja yritä uudelleen.