Positiivinen työyhteisö pelastaa syysväsymykseltä

bstr-linkedin-logo
BSTR Markkinointitoimisto

On se aika vuodesta, kun ulkona on kylmää, pimeää ja ankeaa. Elimistön energiataso laskee huomattavasti ja väsymys ei tunnu lähtevän hyvillä yöunillakaan. Toimistolla huomaa ravaavansa jatkuvasti kahvinkeittimen luona, vaikkei normaalisti ole lainkaan kahvinjuojatyyppiä.

Päivänvalon vähenemiseen reagoiminen ilmenee monilla syysväsymyksenä, joka heijastuu väistämättä myös työelämään; työskentely tuntuu ylitsepääsemättömän vaikealta ja luomisen tuska on käsin kosketeltavaa. Uuvuttavimmastakin väsymyksestä voi kuitenkin selvitä voittajana, kun ympärillä on huippuakin huipumpi työyhteisö.

Kun aloitin kolmekuukautisen työharjoitteluni markkinointitoimisto BSTR:ssä lokakuun alussa, minut otettiin heti lämpimästi vastaan. Silloin tiesin, että tulisin viihtymään täällä. Puolentoista kuukauden aikana syksyn pimeys ja sen tuoma väsymys eivät ole tuntuneet niin pahalta, kun joka aamu toimistolle lähtiessäni tiedän saavani viettää seuraavat kahdeksan tuntia luovassa, kannustavassa ja ennen kaikkea positiivisessa työilmapiirissä.

Jokaisen työpaikan pitäisi ottaa mallia BSTR:stä, sillä boosterilaiset ovat enemmän kuin vain ryhmä samassa yrityksessä työskenteleviä ihmisiä. He ovat kuin suuri perhe, joka pitää huolta toisistaan ja ottaa meidät akatemialaisetkin avosylin vastaan, jotta tuntisimme olomme täällä mahdollisimman kotoisaksi.

Näiden ihmisten ympäröimänä ei syysväsymyskään tunnu pahalta. Rajattoman luomisen lisäksi BSTR:ssä toden totta rakastetaan rohkeasti ja kasvetaan yhdessä.

<3:llä Essi

Ota yhteyttä

Lähdetään yhdessä matkalle kohti kasvua. Mitä innostavampi matka, sitä vaikuttavampi määränpää.

Mari Dawe

Myyntipäällikkö

050 441 3209
mari.dawe@bstr.fi

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please type your message.