Takaisin koulunpenkille

Tero Luoma

Muutaman viime vuoden aikana olen usein pohtinut koulunpenkille palaamista. Monia lyhyempiä kursseja ja koulutuksia on tullut suoritettua, muttei varsinaisesti mitään tutkintoa sitten vuosituhannen alun. Haluan oppia koko ajan uutta ja kehittyä entistä paremmaksi globaalissa liiketoiminnassa ja johtamisessa. Unelmani sai lisävauhtia viime kesänä BSTR:n hallituksen kokouksessa käydystä keskustelusta. Asiat johtivat toiseen, ja kotoakin tuli hyvin tukea sille, että nyt voisi olla oikea aika aloittaa opinnot. Lapsetkin ovat jo sopivassa iässä, joten opiskelu on mahdollista.

Vertailin useita koulutusvaihtoehtoja ja näkökulmia niiden takana. Tavoitteitani parhaiten vastaava vaihtoehto löytyi lopulta Aalto EE:n koulutustarjoamasta. Helmikuussa istuinkin ensimmäistä kertaa keskellä uutta ja mielenkiintoista opiskelijaporukkaa, osana Aalto Executive MBA ryhmää. Nyt kun kaksi kokoontumista on takana, on fiilis korkealla. Aalto EMBA on vaativa koulutusohjelma, mutta olen erittäin tyytyväinen, että lähdin mukaan.

Viikolla 9 käydyn kahden päivän perehdytyksen jälkeen hypättiin jo itse asiaan johtamisen merkeissä. Pekka Mattilan ja Ben Nothnagelin opit organisaation ja itsensä johtamisesta herättelivät uusia ajatuksia omasta johtamisesta sekä tulevaisuuden menestyksen rakentamisesta eri persoonallisuuksia hyödyntämällä. Matka on alussa, ja sen varrella tulee varmasti vastaan monenlaista, mutta fiilis on odottavainen ja innokas tulevaa kohtaan. Näen, että tämä avaa itselle sekä BSTR:lle monia uusia mahdollisuuksia tulevaisuudessa. Seuraavan kahden vuoden aikana tulen jakamaan blogissa ajatuksia ja tuntemuksia tästä matkasta, jolle olen lähtenyt.

Ota yhteyttä

Lähdetään yhdessä matkalle kohti kasvua. Mitä innostavampi matka, sitä vaikuttavampi määränpää.

Mari Dawe

Myyntipäällikkö

050 441 3209
mari.dawe@bstr.fi

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please type your message.