Tero_fix_8854
  • Tero Luoma

    2019-03-14

Takaisin koulunpenkille

Muutaman viime vuoden aikana olen usein pohtinut koulunpenkille palaamista. Monia lyhyempiä kursseja ja koulutuksia on tullut suoritettua, muttei varsinaisesti mitään tutkintoa sitten vuosituhannen alun. Haluan oppia koko ajan uutta ja kehittyä entistä paremmaksi globaalissa liiketoiminnassa ja johtamisessa. Unelmani sai lisävauhtia viime kesänä BSTR:n hallituksen kokouksessa käydystä keskustelusta. Asiat johtivat toiseen, ja kotoakin tuli hyvin tukea sille, että nyt voisi olla oikea aika aloittaa opinnot. Lapsetkin ovat jo sopivassa iässä, joten opiskelu on mahdollista.

Vertailin useita koulutusvaihtoehtoja ja näkökulmia niiden takana. Tavoitteitani parhaiten vastaava vaihtoehto löytyi lopulta Aalto EE:n koulutustarjoamasta. Helmikuussa istuinkin ensimmäistä kertaa keskellä uutta ja mielenkiintoista opiskelijaporukkaa, osana Aalto Executive MBA ryhmää. Nyt kun kaksi kokoontumista on takana, on fiilis korkealla. Aalto EMBA on vaativa koulutusohjelma, mutta olen erittäin tyytyväinen, että lähdin mukaan.

Viikolla 9 käydyn kahden päivän perehdytyksen jälkeen hypättiin jo itse asiaan johtamisen merkeissä. Pekka Mattilan ja Ben Nothnagelin opit organisaation ja itsensä johtamisesta herättelivät uusia ajatuksia omasta johtamisesta sekä tulevaisuuden menestyksen rakentamisesta eri persoonallisuuksia hyödyntämällä. Matka on alussa, ja sen varrella tulee varmasti vastaan monenlaista, mutta fiilis on odottavainen ja innokas tulevaa kohtaan. Näen, että tämä avaa itselle sekä BSTR:lle monia uusia mahdollisuuksia tulevaisuudessa. Seuraavan kahden vuoden aikana tulen jakamaan blogissa ajatuksia ja tuntemuksia tästä matkasta, jolle olen lähtenyt.

Haluatko blogistamme muistutuksen?

Lähetämme pari kertaa kuukaudessa blogilinkit suoraan sähköpostiisi ja pysyt perillä markkinoinnin uusista tuulista.

Ota yhteyttä

info@bstr.fi

tero-luoma-bstr

Tero Luoma

0400 918 288
tero.luoma@bstr.fi

Anniina-walsh-bstr

Anniina Walsh

040 529 5846
anniina.walsh@bstr.fi

Mari Dawe

050 441 3209
mari.dawe@bstr.fi

bstr-pauliina

Pauliina Hautamäki

040 075 4878
pauliina.hautamaki@bstr.fi

Inspiroidu ja tilaa markkinointivinkit.

Syötä kelvollinen sähköpostiosoite.
Jokin meni vikaan. Tarkista antamasi tiedot ja yritä uudelleen.