Tero-blogi
  • Tero Luoma

    2017-01-02

Tervetuloa 2017

Vuosi 2016 vetelee viimeisiään. On aika ottaa pieni katsaus siihen, mitä kaikkea ollaan saatu aikaan. Kulunut vuosi on ollut meille boosterilaisille kasvun ja muutoksen aikaa. Olemme saaneet joukkoomme mahtavia uusia vahvistuksia, jotka ovat tuoneet uutta väriä ja osaamista Boosterin arkeen. Kokonaisuudessaan vuosi on ollut hieno ja kasvattava. Kaikessa tekemisessä, niin myös meillä, ollaan välillä hieman pinteessä. Mutta mikäs sen hienompaa, kuin ottaa se rikastuttavana kokemuksena, joka kasvattaa meitä ja meidän toimintakulttuuria.

Viime aikoina on puhuttu paljon siitä, millainen on hyvä yrityskulttuuri ja millainen toimintaympäristö kiehtoo huipputekijöitä. Meille on ollut jo alusta asti tärkeää, että saamme parhaat mahdolliset ammattilaiset Boosterille, sillä vain sitä kautta voimme palvella asiakkaitamme aina vaan laadukkaammin ja tehokkaammin. Pelkillä ”Tauno Tasalakeilla” ei mestaruuksia pokata – näin se vaan menee. Aina on myös kehitettävää itse kunkin toiminnassa, mutta uskomme siihen, että positiivinen kehittymisen nälkä ohjaa eteenpäin ja johtaa kohti parempaa huomista.

Näin uuden vuoden kynnyksellä on myös aika katsoa peiliin ja antaa itselleen palautetta menneestä vuodesta. Missä on onnistunut ja missä kohtaa on tullut maksettua parhaimmat oppirahat vuoden aikana. Mistä ponnistetaan tulevaan vuoteen ja mitä asioita tulee erityisesti kehittää ensi vuonna. Mitä palautetta voin sitten antaa itselleni kuluneesta vuodesta? Parasta mitä olen saanut aikaan: olen onnistunut saamaan huipputyypit ympärilleni 24/7. Koen valtavan tärkeänä, että hommat ovat hyvässä kuosissa niin töissä kuin vapaallakin. Elämä ei ole pelkkää työtä, vaan pitää olla balanssi perheen ja ystävien muodossa. Huomiotta ei saa jäädä omasta itsestäkään huolehtiminen. Oppirahoja puolestaan olen saanut maksaa niinkin vastakkaisista asioista kuin kiltteydestä ja äkkipikaisuudesta. Toisissa asioissa tarvitsen enemmän tiukkuutta ja toisissa harkintaa. Näillä eväillä otetaan taas askel kohti parempaa huomista.

Mitä uusi vuosi sitten tuo tullessaan Boosterille? Ainakin kovat tavoitteet ja uutta porukkaa tekemään lujasti töitä niiden eteen. Olemme metsästäneet syksyn ajan uusia boosterilaisia ja vihdoin löytäneet haluamamme ihmiset. Nyt on hyvä fiilis. Uskon vahvasti, että ensi vuosi kun saadaan käyntiin, on tiimimme iskukykyisempi kuin koskaan aiemmin. Palvelutarjoomamme on laajempi ja henki Boosterilla parempi kuin koskaan. Tästä on hyvä ponnistaa.

Ennen sitä rauhoitutaan joulun viettoon ja nautitaan ajasta läheisten kesken. Iso kiitos kaikille, jotka olette olleet tekemässä vuotta 2016 meidän kanssa. Toivottavasti saamme tehdä yhdessä myös vuotta 2017 – ja tervetuloa uudet tuttavuudet yhteiselle matkalle.

Haluatko blogistamme muistutuksen?

Lähetämme pari kertaa kuukaudessa blogilinkit suoraan sähköpostiisi ja pysyt perillä markkinoinnin uusista tuulista.

info@bstr.fi

Mari Dawe

050 441 3209
mari.dawe@bstr.fi

bstr-pauliina

Pauliina Hautamäki

040 075 4878
pauliina.hautamaki@bstr.fi

Hanna Heikkola

0400 316 576
hanna.heikkola@bstr.fi

Viivi-makiranta-bstr

Viivi Mäkiranta

050 4720 999
viivi.makiranta@bstr.fi

Inspiroidu ja tilaa markkinointivinkit.

Syötä kelvollinen sähköpostiosoite.
Jokin meni vikaan. Tarkista antamasi tiedot ja yritä uudelleen.