Tiimissä oppii enemmän

BSTR Markkinointitoimisto

Harjoitteluni Boosterissa on puolivälissä ja voin todeta oppineeni jo nyt valtavasti uutta. Graafisena suunnittelijana olen oppinut uusia tapoja ideoida, toimia ja toteuttaa, mutta myös mielikuvani myynnistä ja markkinoinnista ovat uusilla aalloilla. Hahmotan edellä mainitut asiat laajemmin ja pystyn katsomaan kokonaisuutta tavalla, joka näkyy myös suunnittelijan työssäni. Uuden oppiminen myös ruokkii innostusta omaa alaa kohtaan. Ilman sitä työstä katoaa sielu. Kaikki tämä tukee jatkuvaa kehitysprosessia, mutta erityisesti tiimityön merkitys on noussut esille tärkeänä osana viimeistellyn lopputuloksen saavuttamista.

Tiimityö ei ole tullut minulle uutena asiana, mutta harjoittelun aikana sen merkitys ja parhaat puolet vain ovat korostuneet. Olen huomannut, kuinka toimivassa ryhmässä työtovereista saa enemmän irti. Se vaikuttaa koko projektin laatuun. Muista voi imeä itseensä korvaamatonta oppia, ja siksi avoimuus ja toimiva kommunikointi ovat kullan arvoisia ominaisuuksia. Ei riitä, että tuntee vain oman toimintatapansa. Kiinnostus muiden työnkuvaa kohtaan on edellytys työn kokonaiskuvan hahmottamiseen, joka voi muuten jäädä etäiseksi. Kun pitää silmät ja korvat auki, voi jokaiselta oppia jotain.

Mainostoimistossa luova ajattelu on jokapäiväistä työtä, eikä siksi yksi luova pää riitä. Ryhmässä ideointi saa enemmän sävyjä ja ulottuvuuksia. Graafisena suunnittelijana omaa työtään tulee katsottua tunti tolkulla, eikä sitä aina osaa tämän jälkeen katsoa tarpeeksi suuressa perspektiivissä. Joskus johonkin ongelmaan jää jumiin, tai omaan ideaan ihastuu niin, että työn ydin unohtuu. Silloin tiimin muut jäsenet muistuttavat, mikä on työn tavoite ja auttavat oikeaan suuntaan.

On ollut erityisen mukava huomata, kuinka avoimesti Boosterissa kaikki ryhmäläiset osallistuvat koko prosessiin. Tiimin jäsenillä on omat osa-alueensa, joista kantaa vastuu, mutta kukaan ei ole yksin. Tavoitteet saavutetaan askel askeleelta toisia sparraten.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Ota yhteyttä

Lähdetään yhdessä matkalle kohti kasvua. Mitä innostavampi matka, sitä vaikuttavampi määränpää.

Mari Dawe

Myyntipäällikkö

050 441 3209
mari.dawe@bstr.fi

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please type your message.