Tunne | Tarina -tapahtuman tallenne

bstr-linkedin-logo
BSTR Markkinointitoimisto

Yrityksen tarina syntyy arvoista, visiosta ja juurista, joita yrityskulttuuri ruokkii menestykseksi. Voimatarinoiksi, jotka herättävät tunteita, puhuttelevat asiakkaita ja näkyvät hyvänä tuloksena. Tulevaisuuden kilpailuedun saavat yritykset, joiden tarina puree parhaiten. Mutta mistä lähteä liikkeelle, kun on vasta aavistus tulevasta menestystarinasta?

Markkinointifoorumin ensimmäisessä tapahtumassa Into Seinäjoki, BSTR – luova markkinointitoimisto ja markkinointiviestintätoimisto Propaganda auttoivat yhdessä yrityksiä tunnistamaan tarinan elementit. BSTR:n luova johtaja Jussi Ojala puhui tunteiden merkityksestä menestyksellisessä markkinoinnissa.  Propagandaa edusti Trust Creative Societyn konseptisuunnittelija Marjut Kuula yhdessä Maitomaan Jukka Vihavaisen kanssa. He pureutuivat yhdessä tarinallisuuden merkitykseen ja kertoivat Maailman lupsakkaimmasta meijeristä. Seinäjoen kaupungin markkinointipäällikkö Anu Männikkö esitteli Avaruuden pääkaupungin syntymistä ja sen tuomia onnistumisen hetkiä.

Tapahtuman kruunasi globaalisti toimivan TBWA:n  varatoimistujohtaja ja strategisti Marco Mäkinen, joka kertoi meille terävästi ja viihdyttävästi tarinoiden merkityksestä ja onnistuneista kampanjoista.

Tapahtuman tallenne löytyy Youtuben kautta tästä linkistä.

Puheenvuorojen aikataulut videolla:

41:00: BSTR luova johtaja Jussi Ojala | Tunne välittyy

1:41:00: Propaganda/Trust Creative Societyn konseptisuunnittelija Marjut Kuula Trust Creative Society | Esittelyssä Maailman lupsakkain meijeri: Maitomaalta myyntijohtaja Jukka Vihavainen

2:16:00: Rohkein markkinointiteko palkitseminen ja heti perään
2:21:00: Seinäjoen kaupungin markkinointipäällikkö Anu Männikkö | Avaruuden pääkaupunki

2:42:00: TBWA:n Marco Mäkinen | Tarina ratkaisee

Hanne Pohto-Viita

Ota yhteyttä

Lähdetään yhdessä matkalle kohti kasvua. Mitä innostavampi matka, sitä vaikuttavampi määränpää.

Mari Dawe

Myyntipäällikkö

050 441 3209
mari.dawe@bstr.fi

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please type your message.