Tero-blogi
  • Tero Luoma

    2020-06-10

Uuden edessä

Koronakeskustelu on näytellyt viime kuukausina pääroolia kaikissa medioissa ympäri maailman. Tulevaisuuden ennusteissa on nostettu esiin kauhuskenaarioita monesta eri kulmasta. Vähemmän on puhuttu siitä mitä uusia mahdollisuuksia kriisin ansiosta voi syntyäkään. BSTR perustettiin 2008 finanssikriisin keskelle. Kriisin keskellä yrityksen tai innovaation perustaminen opettaa ettei mitään saa ilmaiseksi vaan kaikki pitää ansaita. Sama pätee tässä maailman tilanteessa – kriisissä piilee monia uusia mahdollisuuksia. Maailma ei palaa ennalleen vaan muuttuu pysyvästi. Olemme nyt uusien mahdollisuuksien edessä, joista rohkeat ja viisaat pääsevät nauttimaan. Maailmasta puuttuu vielä paljon hyviä ideoita, tuotteita ja palveluita, joita kukaan ei ole vielä keksinyt.

Oletko miettinyt viime aikoina:

  • Mitä maailmasta puuttuu?
  • Mikä ongelma kaipaa ratkaisua?
  • Minkä ongelman voisit omalla ideallasi ja osaamisellasi ratkaista?
  • Voisiko jonkun liiketoiminnan tehdä eri tavalla nyt ja tulevaisuudessa?
  • Kenen kanssa sinun täytyy keskustella ensin?

 

Nämä ovat kysymyksiä, jotka ohjaavat eteenpäin. Ideoi ja testaa nopeasti ja jos homma ei toimi siirry eteenpäin ja ole kärsivällinen. Läpimurto löytyy varmasti kun et lannistu vaan kuljet määrätietoisesti eteenpäin etsien ratkaisuja ongelmiin. Kerää ympärillesi ihmisiä, jotka pitävät liekin yllä ja haluavat päättäväisesti kulkea rinnallasi kohti huippua. Jos tarvitset apua idean löytämisessä me BSTR:lla autamme mielellämme. Ole rohkeasti yhteydessä.

BSTR on myös uusien mahdollisuuksien ja muutosten edessä. Uuden strategian jalkautus etenee ja alkaa näkymään ulospäin syksyllä. Syksyllä siirrytään uuteen vaiheeseen, jota olemme valmistelleet huolellisesti. Asiakkaiden tulokset ja yhteistyön ketteryys nousevat entistä vahvemmin toiminnan keskiöön. Mutta ennen sitä nautitaan kesästä ja ladataan akkuja uusiin koitoksiin. Mukavaa kesää kaikille!

Tero

Haluatko blogistamme muistutuksen?

Lähetämme pari kertaa kuukaudessa blogilinkit suoraan sähköpostiisi ja pysyt perillä markkinoinnin uusista tuulista.

info@bstr.fi

Mari Dawe

050 441 3209
mari.dawe@bstr.fi

bstr-pauliina

Pauliina Hautamäki

040 075 4878
pauliina.hautamaki@bstr.fi

Hanna Heikkola

0400 316 576
hanna.heikkola@bstr.fi

Viivi-makiranta-bstr

Viivi Mäkiranta

050 4720 999
viivi.makiranta@bstr.fi

Inspiroidu ja tilaa markkinointivinkit.

Syötä kelvollinen sähköpostiosoite.
Jokin meni vikaan. Tarkista antamasi tiedot ja yritä uudelleen.