[ BSTR ]

Uuden edessä

Tero Luoma10.06.2020

Koronakeskustelu on näytellyt viime kuukausina pääroolia kaikissa medioissa ympäri maailman. Tulevaisuuden ennusteissa on nostettu esiin kauhuskenaarioita monesta eri kulmasta. Vähemmän on puhuttu siitä mitä uusia mahdollisuuksia kriisin ansiosta voi syntyäkään.

Tero Luoma BSTR

BSTR perustettiin 2008 finanssikriisin keskelle. Kriisin keskellä yrityksen tai innovaation perustaminen opettaa ettei mitään saa ilmaiseksi vaan kaikki pitää ansaita. Sama pätee tässä maailman tilanteessa – kriisissä piilee monia uusia mahdollisuuksia. Maailma ei palaa ennalleen vaan muuttuu pysyvästi. Olemme nyt uusien mahdollisuuksien edessä, joista rohkeat ja viisaat pääsevät nauttimaan. Maailmasta puuttuu vielä paljon hyviä ideoita, tuotteita ja palveluita, joita kukaan ei ole vielä keksinyt.

Oletko miettinyt viime aikoina:

  • Mitä maailmasta puuttuu?
  • Mikä ongelma kaipaa ratkaisua?
  • Minkä ongelman voisit omalla ideallasi ja osaamisellasi ratkaista?
  • Voisiko jonkun liiketoiminnan tehdä eri tavalla nyt ja tulevaisuudessa?
  • Kenen kanssa sinun täytyy keskustella ensin?

Nämä ovat kysymyksiä, jotka ohjaavat eteenpäin. Ideoi ja testaa nopeasti ja jos homma ei toimi siirry eteenpäin ja ole kärsivällinen. Läpimurto löytyy varmasti kun et lannistu vaan kuljet määrätietoisesti eteenpäin etsien ratkaisuja ongelmiin. Kerää ympärillesi ihmisiä, jotka pitävät liekin yllä ja haluavat päättäväisesti kulkea rinnallasi kohti huippua. Jos tarvitset apua idean löytämisessä me BSTR:lla autamme mielellämme. Ole rohkeasti yhteydessä.

BSTR on myös uusien mahdollisuuksien ja muutosten edessä. Uuden strategian jalkautus etenee ja alkaa näkymään ulospäin syksyllä. Syksyllä siirrytään uuteen vaiheeseen, jota olemme valmistelleet huolellisesti. Asiakkaiden tulokset ja yhteistyön ketteryys nousevat entistä vahvemmin toiminnan keskiöön. Mutta ennen sitä nautitaan kesästä ja ladataan akkuja uusiin koitoksiin. Mukavaa kesää kaikille!

Tero Luoma BSTR

Tero Luoma

Hallituksen puheenjohtaja, perustaja

Kuulostiko kiinnostavalta?

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kaikki yhteystiedot

Tero Luoma BSTR

Tero Luoma

Hallituksen puheenjohtaja, perustaja
Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje

Inspiroidu ja tilaa markkinointivinkit.

Uutiskirje

[UUTISKIRJE]

Jaamme parhaat vinkkimme, oivalluksemme ja onnistumisemme noin kerran kuukaudessa.