bstr pauliina hautamaki blogi
  • Pauliina Hautamäki

    2020-09-09

Uutta, vanhaa, lainattua ja keltainen sormus

Pätkäytimme kanaviimme jotain uutta pari viikkoa sitten. Tiedotimme uuden strategiamme painopisteistä ja muutoksista BSTR:n johdossa. Aloitamme nykyisen toimitusjohtajamme Tero Luoman kanssa kapulanvaihdon siten, että allekirjoittanut nimitettiin syyskuusta alkaen varatoimitusjohtajaksi ja vuoden alusta lähtien toimitusjohtajaksi.

Olen kova jännittämään, mutta ehkä koskaan en ole tärissyt niin paljon kuin tuona maanantaina, kun asiasta kerrottiin omalle jengillemme. Harvemmin se näkyy tällä tavoin ulospäin, mutta nyt näkyi – liikutuksen aaltoina silmissä ja äänessä. Seuraavina päivinä tunteiden mylläkkä jatkui, kun tietoa jaettiin asiakkaille ja muille sidosryhmille. Kiitos aivan valtavasti kaikista onnittelupeukutuksista ja kommenteista. Jokainen reaktio somessa ja livenä on lämmittänyt.

Tero avasi meidän tiedotustuokiomme kertomalla BSTR:n 12 vuoden matkasta perustamisesta tähän päivään. Tero painotti tärkeintä yhteistä jaettua tunnetta, joka on kantanut koko porukkaa läpi näiden vuosien – luottamusta. Tämä on helppo allekirjoittaa jatkossakin: BSTR:ssä yksi tärkeimmistä tekemistä ohjaavista asioista on keskinäinen luottamus niin henkilökunnan kesken kuin asiakassuhteissa.

Jotain uutta arkeemme tuo myös uusi strategia. Puhumme kasvumarkkinoinnista, jossa yhdistämme luovuuden ja numerot. Ydinjuttumme on jatkossakin brändiosaaminen sekä erottuvat ja vetovoimaiset ideat. Kun visionamme on viedä asiakkaamme huipulle, haluamme entistä paremmin kytkeä brändin rakentamisen yrityksen liiketoimintaan sekä mitata brändin ja taktisten markkinointitoimenpiteiden tuloksia. Lähdemme myös matkalle kohti uudenlaisia ketteriä toimintamalleja palveluiden tuottamisessa. Siellä tulemme ehkä näkemään myös jotain lainattua. Uutta kohti mennään yhdessä oppien ja kasvaen.

Uuden, vanhan ja lainatun yhdistäminen sekä uusi rooli totta helkutissa jännittää, mutta samalla olen niin innoissani, että sukat pyörivät! Ostin keltaisen lasikivisen sormuksen, kun aloitin BSTR:ssä pari vuotta sitten. Laitan sen aamuisin sormeen suurella ylpeydellä ja sitoumuksella, kun saan olla matkalla huipulle kanssanne.

-Pauliina

Haluatko blogistamme muistutuksen?

Lähetämme pari kertaa kuukaudessa blogilinkit suoraan sähköpostiisi ja pysyt perillä markkinoinnin uusista tuulista.

info@bstr.fi

Mari Dawe

050 441 3209
mari.dawe@bstr.fi

bstr-pauliina

Pauliina Hautamäki

040 075 4878
pauliina.hautamaki@bstr.fi

Hanna Heikkola

0400 316 576
hanna.heikkola@bstr.fi

Viivi-makiranta-bstr

Viivi Mäkiranta

050 4720 999
viivi.makiranta@bstr.fi

Inspiroidu ja tilaa markkinointivinkit.

Syötä kelvollinen sähköpostiosoite.
Jokin meni vikaan. Tarkista antamasi tiedot ja yritä uudelleen.