[ BSTR | ELY-kehittämispalvelut | Strategia ]

BSTR ELY-keskuksen kehittämis­palveluiden tarjoajaksi

Tero Luoma16.02.2021

Yritysten kehittämispalvelut ovat ELY-keskuksen tarjoamia konsultointi- ja koulutuspalveluja, joiden avulla voit kehittää yritystäsi helposti ja nopeasti.

Tero Luoma BSTR

Saat yrityksesi avuksi kokeneen liikkeenjohdon asiantuntijan tai kehität liiketoimintaosaamistasi huippukouluttajien kanssa kohtuullisin kustannuksin. ELYn tiedon mukaan yritykset voivat hakea kehittämispalveluita helmi-maaliskuun vaihteesta alkaen.

Kun toiminta on hektistä ja kilpailu kovaa saattaa yritys joutua tilanteeseen, jossa yrityksen tulevaisuus näyttää sumuiselta. Viimeinen vuosi on varmasti lisännyt monelle yritykselle sumua entisestään. Tutkimusten (kauppalehti.fi, 2.3.21) mukaan erityisesti myynti ja markkinointi ovat yritysten ongelmakohtia kun suunnitellaan tulevaisuutta ja haetaan kasvua. Tällaisissa tilanteissa on tärkeä toimia ja laittaa yrityksen strategia ja suunnitelma kuntoon. On määriteltävä muun muassa:

  • Ketkä ovat yrityksen tärkeimpiä asiakkaita ja minkälaista arvoa yrityksen tulisi tuottaa näille asiakkaille?
  • Missä markkinassa ja kilpailussa yritys toimii?
  • Missä asioissa yritys on erityisen hyvä ja mitä asioita tulisi kehittää tulevaisuuden menestystä silmällä pitäen?
  • Miten yritystä tulisi johtaa?
  • Mikä on kehittämisen tärkeysjärjestys ja miten kehitystä tulisi mitata?

Kun strategia ja suunnitelma ovat kunnossa niin toiminta ohjautuu oikeisiin asioihin ja sähläys vähenee. Tärkeätä on pitää maltti ja pitkäjänteisyys mielessä. On ollut ilahduttavaa huomata yritysten herääminen strategisen suunnittelun merkitykseen ja rooliin. Kun tiedetään mitä tulee tehdä ja mitä jättää tekemättä, on toiminta paljon mukavampaa ja myös kannattavampaa. Ei tarvitse myydä kaikkea kaikille ja vieläpä halvalla hinnalla.

Strategisen suunnittelun ja kasvumarkkinoinnin rooli on viime aikoina kasvanut merkittävästi BSTR:n toiminnassa. Olemme päässeet auttamaan monia yrityksiä kasvun strategisessa ja operatiivisessa suunnittelussa. Tätä kehitystä tukemaan BSTR:lle myönnettiin lupa ELY-keskuksen yritysten kehittämispalveluiden konsultointiin. Mitä tämä sitten tarkoittaa yritysten näkökulmasta? Tämä mahdollistaa yritykselle ELY-keskuksen tuen konsultointipäiville. Yksittäisen konsultointipäivän hinta on yritykselle ainoastaan 325 eur + alv. Eli nyt yritys pystyy hankkimaan apua erittäin kustannustehokkaasti ja varmistamaan paremman tulevaisuuden. Ota rohkeasti yhteyttä niin ohjaamme teidät oikealle polulle.

yrityksen-kehittamispalvelut

Tero Luoma BSTR

Tero Luoma

Hallituksen puheenjohtaja, perustaja

Kuulostiko kiinnostavalta?

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kaikki yhteystiedot

Tero Luoma BSTR

Tero Luoma

Hallituksen puheenjohtaja, perustaja
Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje

Inspiroidu ja tilaa markkinointivinkit.

Uutiskirje

[UUTISKIRJE]

Jaamme parhaat vinkkimme, oivalluksemme ja onnistumisemme noin kerran kuukaudessa.