BSTR_sami

MARKKINOINTI­PALVELUT

Rakenna, luo ja jaa.

Rakenna määrätietoisesti brändejä, luo uniikkia sisältöä, rajattomia ideoita, jaa tuloksia, jaa iloa, jaa inspiraatiota. BSTR:n avulla valetaan pohjaa menestyksen rakenteille.

HOMMA TOIMII

Kiinteä hinta

Yritys maksaa palvelusta kiinteän kuukausihinnan ja markkinointitoimisto valitsee joukostaan kulloiseenkin tarpeeseen sopivimmat ammattilaiset.

Kaikki valmiina

Kuukausipaketti voi sisältää avaimet käteen -periaatteella kaiken suunnittelusta toteutukseen tai siihen voidaan valita tietyt osa-alueet.

Säännölliset tapaamiset

Suunnitteluun ja ideointiin tarvitaan mukaan yrityksesi ammattilaiset ja osaajat. Siksi kuukausipaketti sisältää aina säännölliset tapaamiset yrityksen edustajien kanssa.

asiakkaat tykkäävät

ja me kanssa

Laura Keskitalo, Minorito Oy

markkinointi- ja viestintäkoordinaattori

”Yhteistyö Boosterin markkinointitiimin kanssa on sujuvaa ja inspiroivaa. Yrityksemme säästää aikaa ja voimavaroja, kun saamme kaiken tarvitsemamme osaamisen saman katon alta. Säännöllisten tapaamisten avulla työnjako ja prioriteetit pysyvät kaikille selkeinä. Toimistolla on aina mukava käydä, kun vastaanotto on niin lämmin - melkein kuin kotiin menisi.” Kuvassa vasemmalta oikealle myyntijohtaja Hanna Pollari, toimitusjohtaja Håkon Volden ja markkinointi- ja viestintäkoordinaattori Laura Keskitalo.

Karri Kunnas, Foodwest Oy

toimitusjohtaja


”Yhteistyön tekeminen BSTR Luova Konttorin markkinointitiimin kanssa on innostavaa ja helppoa.
Säännölliset kuukausitapaamiset tiimin kanssa todella toimivat ja antavat yrityksellemme mainiota sparraus- ja ideointiapua markkinointiin ja viestintään.
Boosteri todellakin buustaa toimintaamme seuraavalle tasolle.”

Markku Liias, Jukolan Juusto Oy

toimitusjohtaja, juustomestari

”Markkinointitiimin kanssa toimiminen on todella hienoa ja säästää yrityksemme aikaa aivan valtavasti. Booster hoitaa puolestamme markkinoinnin suunnittelun ja toteutuksen laadukkaasti ja kokonaiskuvaa tarkastellen. Voin aina luottaa siihen, että asiat etenevät sovitun mukaan.
Pidän myös siitä, miten Boosterin markkinointitiimi haastaa ja hoksauttaa meitä omassa tekemisessämme – se auttaa meitä viemään toimintaamme eteenpäin.”

Ota yhteyttä

info@bstr.fi

tero-luoma-bstr

Tero Luoma

0400 918 288
tero.luoma@bstr.fi

Anniina-walsh-bstr

Anniina Walsh

040 529 5846
anniina.walsh@bstr.fi

Mari Dawe

050 441 3209
mari.dawe@bstr.fi

bstr-pauliina

Pauliina Hautamäki

040 075 4878
pauliina.hautamaki@bstr.fi

Inspiroidu ja tilaa markkinointivinkit.

Syötä kelvollinen sähköpostiosoite.
Jokin meni vikaan. Tarkista antamasi tiedot ja yritä uudelleen.