BSTR – luova markkinointitoimisto > Palvelut > Kansainvälisty Amazonilla

Verkkokaupan ei tarvitse olla aina oma. Maailman suurin verkkokauppa on hyvä vaihtoehto myydä kansainvälisille markkinoille.

Amazon myynti ja markkinointi

Valmistatko verkkokaupasta ostettavia tuotteita ja tähtäätkö kansainvälisille markkinoille? Amazon verkkokauppa on yksi maailman suurimmista kauppapaikoista, jolta löytyy verkkokauppa esimerkiksi Ruotsista, Saksasta, Englannista sekä monesta muustakin maasta. BSTR:n kautta saat tuotteesi myyntiin Amazoniin sekä lisäpotkua myyntiin Amazon-mainonnalla. 

Tuotteet Amazonin varastoon ja myynti käyntiin

BSTR:n laadukas yhteistyöverkosto mahdollistaa tärkeät alkujärjestelyt sopimusten, varastoinnin ja muiden käytännön järjestelyiden sekä käännöspalveluiden osalta. Tuotteiden varastointi ja toimitukset asiakkaille onnistuvat sujuvasti Amazonin toteuttamana avaimet käteen -tyyppisenä palveluna.

Mainonta Amazonissa

Kun tuotteet ovat Amazonin varastossa toimitusvalmiina, alkaa myyntityö. BSTR huolehtii, että tuotteesi tulevat huomatuksi Amazonissa oikeilla hakusanoilla kustannustehokkaasti. Tuotteiden mainonta hoidetaan yhtä ketterästi avaimet käteen -palveluna kuin alkupään järjestelytkin. Mainonnan pakettiin kuuluu myös säännöllinen mainonnan ja myynnin raportointi.

Miksi Amazon ja BSTR?

BSTR on sinulle Amazon-markkinoinnissa luotettava kumppani, koska tuotteittesi myyntiä ja markkinointia seurataan säännöllisesti, muutostarpeisiin reagoidaan nopeasti ja verkkokauppamyyntiä kehitetään nousujohteisesti. Amazonissa tavoitat täysin uudet kansainväliset kohderyhmät, joten Amazonissa liiketoiminnan alkutaipale on vahvaa uusasiakashankinnan tekemistä. Asiakaskunnan kasvaessa Amazon on kustannustehokas myyntipaikka, joka avaa yrityksellesi ovet kansainväliseen tunnettuuteen ja liiketoiminnan kasvattamiseen.

Katso myös dashboard, somemarkkinointi, hakusanamainonta, hakukoneoptimointi, digitaalisen markkinoinnin auditointi, digipolku, määrittelytyöpaja, verkkokaupan ja -sivujen kehittäminen ja verkkosivustot.

Ota yhteyttä

Lähdetään yhdessä matkalle kohti kasvua. Mitä innostavampi matka, sitä vaikuttavampi määränpää.

Mari Dawe

Myyntipäällikkö

050 441 3209
mari.dawe@bstr.fi

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please type your message.