Luo kasvua hyödyntämällä tuloksellista digimarkkinointia dataan ja tavoitteisiin perustuen.

BSTR Digipolku

BSTR Digipolku on pitkäjänteinen työkalu, jolla otetaan maksimaalinen hyöty irti kaikista yrityksen digitaalisista kanavista. BSTR Digipolulla varmistetaan, että kaikki kanavat tuottavat yrityksen strategiaan ja tavoitteisiin oman osuutensa ja että kanavat tukevat toisiaan. Digipolulla yritykselläsi on käytössä kaikki BSTR:n digitaalisen markkinoinnin palvelut.

Miksi digipolku kannattaa?

BSTR Digipolulla panostuksesi digitaalisiin kanaviin on järkevä ja tuottava kokonaisuus. Pitkäjänteisesti tehdessä on mahdollista kokeilla, oppia ja kehittää digipalveluista liiketoimintaa aidosti buustaava työkalu.

Miten Digipolku toimii?

Digipolulle astutaan aina työpajan kautta, jossa käydään läpi yrityksesi liiketoimintaa, kohderyhmiä sekä kartoitetaan alustavia toimia joita digipolulla tullaan tekemään. Työpajan jälkeen tehdään alustava digitaalisen markkinoinnin toimien priorisointi ja aikataulutus. Kun olette hyväksyneet BSTR:n alustavan suunnitelman digimarkkinoinnin toimista ja priorisoinnista, kasvumarkkinointi digipolulla alkaa. 

Yhteisissä kuukausittaisissa palavereissa käydään läpi menneen kuukauden tulokset ja suunnitellaan tulevaa. Lisäksi yhteyttä pidetään tarvittaessa tiiviimmin. BSTR:n asiantuntija rakentaa ja kehittää yrityksesi digitaalista markkinointia viikoittain perustuen testaamiseen, jatkuvaan kehittämiseen, tulosten mittaamiseen sekä toimien skaalattavuuteen.

Dashboard tulosten raportoinnissa

Digipolulla tulosten seurannassa ja raportoinnissa hyödynnetään markkinoinnin dashboardia, jonka kautta myös asiakas pääsee reaaliajassa seuraamaan digimarkkinoinnin tulosten kannalta tärkeimpiä lukuja.

BSTR:n Digipolku kasvun lähteenä

Asiakkaalla on käytössä kaikki BSTR:n tarjoamat digitaalisen markkinoinnin palvelut. BSTR Digipolun hyödyt:

  • Dataan ja yrityksesi tavoitteisiin perustuvaa tekemistä
  • Kasvuun tähtäävä toimintamalli
  • Mitattavia tuloksia
  • Selkeä tulosten kommunikointi
  • Kuukausittainen raportointi
  • Yrityksen digipresenssi paranee ja pysyy ajan hermoilla
  • Ei yksittäisiä toimenpiteitä vaan jatkuvaa strategian mukaista tekemistä
  • Asiantuntija hoitaa, voit keskittyä liiketoiminnan muihin osa-alueisiin
  • Jatkuva testaus mahdollistaa parhaiden kasvun lähteiden löytämisen

Mitä BSTR Digipolku maksaa?

BSTR Digipolun hinta on alkaen 1 250 €/kk. Hinta määrittyy digitaalisen markkinoinnin tarpeiden laajuudesta. BSTR määrittelee yhdessä asiakkaan kanssa sopivanlaajuisen paketin, jonka valintaan vaikuttaa asiakkaan tarpeet, resurssit ja kasvutavoitteet.

Katso myös Amazon myynti, dashboard, somemarkkinointi, hakusanamainonta, hakukoneoptimointi, digitaalisen markkinoinnin auditointi, määrittelytyöpaja, verkkokaupan ja -sivujen kehittäminen ja verkkosivustot.

Ota yhteyttä

Lähdetään yhdessä matkalle kohti kasvua. Mitä innostavampi matka, sitä vaikuttavampi määränpää.

Mari Dawe

Myyntipäällikkö

050 441 3209
mari.dawe@bstr.fi

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please type your message.