BSTR – luova markkinointitoimisto > Palvelut > ELY:n kehittämispalvelut

Kun haluat kasvattaa ja kehittää yrityksesi myyntiä ja markkinointia, on ulkopuolisen avun palkkaaminen usein nopein reitti menestykseen.

ELY:n kehittämis-palvelut

Yritysten kehittämispalvelut (lyhyesti kehpa) ovat ELY-keskuksen tarjoamia konsultointi- ja koulutuspalveluja, joiden avulla voit kehittää yritystäsi helposti ja nopeasti. BSTR on mukana tarjoamassa kehpan konsultointia myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen. 

BSTR:llä virallisia ELY:n hyväksymiä konsultteja on kaksi: Anniina Walsh ja Tero Luoma. ELY:n kehittämispalveluiden ansiosta saat heidän vuosien kokemuksensa liiketoiminnan kehittämisessä käyttöösi kohtuullisin kustannuksin.

Sopisiko ELY:n kehpa-palvelu sinun yrityksellesi?

Kehpa-konsultointi on tarkoitettu pienille ja keskisuurille yrityksille, jotka haluavat kasvaa ja kehittää toimintaansa. Jos yritykselläsi on suunnitelmissa uusien markkinoiden valtaus, kasvupyrähdys tai vaikkapa markkinointieurojen parempi kohdennus, voit olla oikeutettu kehpa-tukeen.

Mukaan voi hakea minkä tahansa alan yritys, kunhan takana on vähintään yksi tilikausi ja yritys työllistää vähintään yhden henkilön.

Kehpa-tukea voidaan myöntää yrityksille joissa on enintään 250 työntekijää. Yrityksen liikevaihdon tulee olla enintään 50 miljoonaa ja taseen 43 miljoonaa.

Mitä kehpa-konsultoinneissa tehdään?

Kehpa-konsultoinnit ovat 2-5 konsultointipäivän mittaisia jaksoja, joiden aikana kehpa-konsultti käy läpi yrityksen kehityskohteita yhdessä asiakkaan kanssa tehdyn suunnitelman mukaisesti. 

BSTR:n tekemissä kehpa-konsultoinneissa keskitytään myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen. Usein konsultointien tavoitteena on esimerkiksi yrityksen markkinointistrategian tai -suunnitelman päivittäminen, ostajaprofiilien kirkastaminen tai jokin muu markkinointia ja myyntiä parantava toimenpide. 

Suosittua on ollut myös sosiaalisen median sisällöntuotannon suunnittelu sekä digitaalisen markkinoinnin kehittäminen yhdessä.

Mitä kehpa-konsultointi maksaa?

Konsultoinnin kesto on tyypillisesti 2–5 päivää kerrallaan, ja se maksaa yritykselle 325 euroa + alv/päivä. Konsultointia voi saada korkeintaan 15 päivää kolmen vuoden aikana.

Mitä hyötyä kehpa-konsultoinneista on yritykselle?

ELYn kehittämispalvelun avulla yritys saa markkinointinsa pohjatyöt jiiriin. Yrityksen hyöty on se, että kun markkinointi on suunniteltua, niin se on tavoitteellisempaa, tuloksekkaampaa ja tehokkaampaa. 

Pohjatöiden jälkeen yrityksellä on selkeämpi käsitys esimerkiksi seuraavista asioista: kenelle markkinointi kohdistetaan, miten asiakasta puhutellaan, missä kanavissa, miten markkinointi budjetoidaan, millaisia sisältöjä tuotetaan ja kuka tuottaa.  

Kehpasta hyöty yritykselle on myös se, että ei tarvitse jäädä yksin miettimään markkinoinnin kehittämistä. Kehpalla saat asiantuntevaa apua kanssasi miettimään markkinoinnin asioita.

“Kehpa-konsultointi auttoi meitä hahmottamaan, mihin asioihin kannattaa satsata. Nyt meillä ei menee enää aikaa sillisalaattiin, vaan pystymme keskittyä puoleen tusinaan isompia kokonaisuuksia, jotka vievät yritystämme eteenpäin.” Tuomo Kirjonen, Tuningkauppa

Me BSTR:llä autamme mielellämme kehpa-tuen hakuprosessissa. Ole meihin rohkeasti yhteydessä ja tuumataan, miten voimme olla sinulle avuksi. 

Ota yhteyttä

Lähdetään yhdessä matkalle kohti kasvua. Mitä innostavampi matka, sitä vaikuttavampi määränpää.

Mari Dawe

Myyntipäällikkö

050 441 3209
mari.dawe@bstr.fi

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please type your message.