Liiketoimintaa tukeva ja visuaalisesti ja sisällöltään houkutteleva verkkosivusto on useimmiten yrityksille tärkein asiakkaiden kohtaamispiste.

Verkkosivustot

Verkkosivut ovat yrityksesi käyntikortti ja parhaimmillaan kanava, jonka kautta luodaan tärkeitä asiakaskontakteja ja kanavoidaan myyntiä. Me suunnittelemme ja luomme tavoitteittesi mukaisen verkkosivun, haluatte sitten kehittää brändiä, generoida liidejä tai esimerkiksi lisätä suoria yhteydenottoja. Käytämme pääasiallisena julkaisualustana WordPressiä.

Verkkosivusto on suuri markkinointipanostus, mutta samalla ainoa digikanava, jonka sisällöstä ja palveluista ei päätä kukaan muu kuin yritys itse. Niillä on merkittävä asema yrityksen markkinoinnin kotipesänä, ja siksi ne ansaitsevat paljon huomiota. Minkä hyvään verkkosivustoon investoi saa todennäköisesti moninkertaisesti takaisin.

Mistä on laadukas sivusto tehty?

Alkupotkun laadukkaalle sivustolle antaa huolellinen määrittely. Määrittelyn tehtävä on raamittaa mitä sisältöjä ja palveluita sivustolla tulee olla. Millaisia polkuja kävijä siellä liikkuu, mitä kävijä sieltä hakee, ja mikä häntä palvelee ja jopa ilahduttaa, ja mitä hänen halutaan siellä tekevän. Lisäksi tutustutaan kaikkeen saatavilla olevaan nykysivuston dataan. Näistä lähtökohdista kun aloitetaan, sivusto ei ole sattumalta hyvä vaan perustellusti liiketoimintaa ja kasvua tukeva. 

Sivuston suunnittelussa huomioidaan käyttäjää koukuttava sisältö, hieno visuaalisuus ja käyttäjäkokemusta tukeva tekninen toteutus. Erityisen tärkeää on myös hakukoneoptimointi, jolloin sisällöt löytyvät orgaanisissa hauissa ja sivut latautuvat vikkelästi.

Innostavia kasvutarinoita

Lemmikkien

Strategiatyön tuloksena syntyi hymyilyttävä konsepti ja uudistettu brändi.

piristeel-lapua

Piristeel

Verkkosivusto, joka korostaa jatkuvaa kehittymistä.

vuoksi

Vuoksi

Saavutettava verkkosivusto, joka innostaa hakeutumaan koulutuksiin.

Ota yhteyttä

Lähdetään yhdessä matkalle kohti kasvua. Mitä innostavampi matka, sitä vaikuttavampi määränpää.

Mari Dawe

Myyntipäällikkö

050 441 3209
mari.dawe@bstr.fi

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please type your message.