Digitaaliset ratkaisut

Digiratkaisuissamme yhdistyvät teknologia, liiketoiminnan tavoitteet ja loistava käyttäjäkokemus. Meille on tärkeää, että kaikki digitaalisen markkinoinnin kanavat täydentävät toisiaan ja tähtäävät liiketoiminnan kasvattamiseen, oli kyseessä liidien lisääminen, brändin rakentaminen tai parempi asiakaspalvelu. Myös monikielinen kansainvälinen markkinointi on osaamisaluettamme.

Digipolku

BSTR Digipolku on pitkäjänteinen työkalu, jolla otetaan maksimaalinen hyöty irti kaikista yrityksen digitaalisista kanavista.

BSTR Digipolulla varmistetaan, että kaikki kanavat tuottavat yrityksen strategiaan ja tavoitteisiin oman osuutensa ja että kanavat tukevat toisiaan. Digipolulla yritykselläsi on käytössä kaikki BSTR:n digitaalisen markkinoinnin palvelut.

Lue lisää

Digitaalisen markkinoinnin auditointi

Digitaalisen markkinoinnin auditoinnissa kartoitamme yrityksesi digitaalisen markkinoinnin kehityskohteita ja annamme ratkaisuehdotuksia, jotka perustuvat tavoitteisiisi.

Auditointi voidaan kohdistaa koskemaan koko digitaalista markkinointia tai vain sen tiettyä osa-aluetta.

Lue lisää

Verkkosivustot

Verkkosivut ovat yrityksesi käyntikortti ja parhaimmillaan kanava, jonka kautta luodaan tärkeitä asiakaskontakteja ja kanavoidaan myyntiä.

Me suunnittelemme ja luomme tavoitteittesi mukaisen verkkosivun, haluatte sitten kehittää brändiä, generoida liidejä tai esimerkiksi lisätä suoria yhteydenottoja. Käytämme pääasiallisena julkaisualustana WordPressiä.

Lue lisää

Verkkosivuston tai -kaupan jatkuva kehittäminen

Verkkosivustoprojektin jatkumo on BSTR Kehityspolku -palvelu, jolla seurataan ja varmistetaan, että sivusto tukee yrityksen strategiaa, vastaa yritystoiminnan tarpeisiin ja tukee myyntiä. Kehityspolulla tavataan 2–3 kk välein.

Lue lisää

Määrittelytyöpaja

Verkkosivustoprojektin ensimmäiseksi työvaiheeksi suosittelemme sivuston määrittelytyöpajaa, jossa käydään läpi ja kootaan verkkosivuston tai verkkokaupan kannalta oleellinen pohjatieto tarjouspyynnön tekemistä varten. Työn lopputulos on määrittelydokumentaatio.

Lue lisää

Hakusanamainonta

Haluatko olla löydettävissä Googlesta, kun potentiaaliset asiakkaat etsivät palveluitasi tai tuotteitasi?

Hakusanamainonta (SEM) on kustannustehokasta ja erittäin kohdennettavaa mainontaa hakukoneissa. Hakusanamainonnalla on mahdollista saada tuloksia nopeallakin aikataululla.

Lue lisää

Kansainvälisty Amazonilla

Valmistatko verkkokaupasta ostettavia tuotteita ja tähtäätkö kansainvälisille markkinoille?

Amazon on yksi maailman suurimmista kauppapaikoista, jolta löytyy verkkokauppa esimerkiksi Ruotsista, Saksasta, Englannista sekä monesta muustakin maasta. BSTR:n kautta saat tuotteesi myyntiin Amazoniin sekä lisäpotkua myyntiin Amazon-mainonnalla.

Lue lisää

Ota yhteyttä

Lähdetään yhdessä matkalle kohti kasvua. Mitä innostavampi matka, sitä vaikuttavampi määränpää.

Mari Dawe

Myyntipäällikkö

050 441 3209
mari.dawe@bstr.fi

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please type your message.