Markkinointitiimi

[ULKOISTETTU MARKKINOINTITIIMI]

Nykyään tuotteiden määrän lisääntyessä ei pelkkä tuotteen tai palvelun erinomaisuus riitä. Tarvitaan erottuva brändi ja toimivaa markkinointistrategia, jotta asiakkaat löytävät yrityksesi.

Me BSTR:llä olemme valmiina auttamaan, kun oma osaaminen tai aika eivät enää riitä yrityksen markkinointitarpeista huolehtimiseen. Ulkoistettu markkinointitiimi on hyvä ratkaisu, kun tavoitteena on yrityksen kasvu ja tulokset, jotka näkyvät ja tuntuvat yrityksen liikevaihdossa.

BSTR:ltä saat samasta paikasta kaikkien markkinoinnin asiantuntijoiden palvelut aina strategiasta suunnitelmiin ja käytännön toteutukseen asti. Ulkoistamalla markkinointisi BSTR:lle on sinulla käytössäsi koko strategisen markkinoinnin osaamisemme.

Kaipaako yrityksen visuaalinen ilme kirkastusta? Meiltä löytyy sopiva graafikko tehtävään. Haluaisitko lisää tehoja verkkokauppaan? Meillä on osaavat digimarkkinoijat hommiin. Etkö vielä tiedä mitä markkinointinne kaipaa? Me BSTR:llä kokoamme yrityksellesi unelmatiimin, joka laittaa markkinoinnin toimimaan.

[MITÄ]

Varmista erottuminen ja suunnitelmallisuus

Ulkoistettu markkinointitiimi on sinun yrityksesi tarpeiden mukaan rakennettu tiimi, joka voi hoitaa yrityksesi koko markkinointia tai osia siitä. Markkinointitiimi huolehtii siitä, että markkinoinnissa on strategia selvillä, se on erottuvaa ja hyvin suunniteltua.

Käytännössä markkinointitiimin toiminta varmistaa yrityksen näkyvyyden, houkuttelee uusia asiakkaita, ylläpitää nykyisten asiakkaiden kiinnostusta ja tukee yrityksen liiketoimintastrategian toteutumista.

Tuomme yrityksesi avuksi tiimin, joka kehittää ja auttaa markkinoinnissa parhaalla mahdollisella tavalla.

[MITEN]

Strategiasta tulokselliseksi toiminnaksi

Yhteistyö ja suunnittelu on onnistuneen markkinoinnin ulkoistuksen avain. Markkinointiyhteistyö alkaa starttipalaverilla, jossa määritellään tavoitteet ja mittarit. Tämän jälkeen kootaan markkinointitiimi, joka aloittaa työskentelyn sovittuna ajankohtana.

Käytännössä markkinointitiimin kanssa sovitaan esim. säännölliset tapaamiset, joissa käydään läpi tarvittavat toimenpiteet ja niiden käytännön toteutus. Palavereissa käydään läpi myös edellisen jakson markkinoinnin tulokset.

[HYÖDYT]

Anna tulosten puhua puolestaan

Milloin markkinoinnin ulkoistaminen kannattaa BSTR:n markkinointitiimille? Parhaiten ulkoistetusta markkinointitiimistä hyötyy tilanteissa, joissa tärkeää on:

Tuloksellisuus

Ulkoistamalla markkinoinnin BSTR:lle voit varmistua siitä, että markkinoinnissa tehdään asioita, jotka vievät yritystäsi eteenpäin. Strategisen osaamisemme ansiosta pystymme keskittämään markkinointitoimenpiteet niihin, joilla saadaan aikaan tuloksia.

Kun markkinointi toimii strategian mukaisesti, kasvaa yrityksen tunnettuus. Tällä on vaikutusta koko yrityksen kannattavuuteen ja toimintaan. Kun yrityksesi tunnetaan kasvaa samalla myös sen työnantajamielikuva ja mahdollisuudet saada erinomaisia myyntiliidejä.

Asiantuntemus ja osaaminen

BSTR:n asiantuntijoilla on syvällinen tietämys markkinoinnin parhaista käytännöistä ja trendeistä. Yrityksesi hyötyy ulkopuolisesta asiantuntemuksesta ja saat uusia näkökulmia ja ideoita yrityksesi markkinointistrategiaan.

Kustannustehokkuus

Ulkoistamalla markkinointitiimisi sinun ei tarvitse käyttää aikaa pitkiin ja hankaliin rekrytointiprosesseihin. Pääset heti aloittamaan työt useamman markkinoinnin asiantuntijan avulla ja voit käyttää ulkoistettuja markkinointipalveluja silloin kun niitä tarvitaan.

Lisäksi ulkoistamisen avulla voitte keskittyä paremmin yrityksen ydintoimintoihin ja vapauttaa aikaa muihin tärkeisiin tehtäviin.

[HINTA]

alk. 4500 €

Tutustu myös

Markkinoinnin tueksi

Millaista osaamista tarvitset markkinointiimiiisi? Tutustu kaikkiin palveluihimme.

Ota yhteyttä

Kaikki yhteystiedot

Tero Luoma BSTR

Tero Luoma

Hallituksen puheenjohtaja, perustaja
Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje

Inspiroidu ja tilaa markkinointivinkit.

Uutiskirje

[UUTISKIRJE]

Jaamme parhaat vinkkimme, oivalluksemme ja onnistumisemme noin kerran kuukaudessa.