Etelä-Pohjanmaan Opisto

Videot ja valokuvaus
Kuvassa Ina Lähteenmaa kysyvän näköisenä. Hänen ympärilleen on lisätty tekstinä eri aloja, joista hänen pitäisi päättää mieluisa ala.

Video taipuu monelle alustalle

Kesän markkinointisesonkia varten BSTR suunnitteli videot Etelä-Pohjanmaan Opistolle.

Toimenpiteet

Videot ja valokuvaus

Useampi ihminen tuli kommentoimaan, että voi kunpa pääsisi kansanopistoon opiskelemaan ja tekisi mieli muuttaa Pohjanmaalle opiston perässä!

Ina Lähteenmaa

Etelä-Pohjanmaan Opisto on Ilmajoella sijaitseva kansanopisto, josta löytyy useita eri opintolinjoja niin peruskoulun tai toisen asteen juuri päättäneille, maahanmuuttajille kuin myös ammattiin opiskeleville.

Erittäin tärkeä markkinoinnin ajankohta opistolle on keskellä kesää, kun korkeakoulujen opiskelijavalinnat ovat tulleet. Nimittäin silloin tehdään myös päätöksiä opiston vuoden kestäville linjoille hakeutumisesta.

Markkinointivideo syntyy useasta eri osasta

Kesän markkinointisesonkia varten BSTR suunnitteli videot Etelä-Pohjanmaan Opistolle. Videoiden suunnittelua aloitettaessa oli jo tiedossa, että niihin haluttiin esiintymään opiston entinen opiskelija Ina Lähteenmaa. Näin ollen käsikirjoituksen suunnittelutyö toteutettiin yhdessä Lähteenmaan, opiston edustajan sekä BSTR:n suunnittelijan kanssa.

– Videoprojekteissa on monta liikkuvaa osaa, jotka täytyy saada toimimaan yhteen, jotta lopputuloksesta tulee laadukas, kertoo projektissa mukana ollut BSTR:n suunnittelija Saana Klemola

Kun käsikirjoitus oli hyväksytty, kuvattiin videon materiaalit yhden päivän aikana. Tämän jälkeen materiaalista leikattiin kaksi versiota: yksi pidempi verkkosivuille ja yksi lyhyempi somemarkkinointia varten.

Videoiden kuvauksen ja leikkauksen toteutti Tuukka Kiviranta BSTR:n huolehtiessa videoiden ohjauksesta.

Miten Etelä-Pohjanmaan Opiston video otettiin vastaan?

Videot lähtivät maailmalle Ina Lähteenmaan somekanavissa. Myös ensimmäiset palautteet videoista tulivat lähes saman tien.

– Useampi ihminen tuli kommentoimaan, että voi kunpa pääsisi kansanopistoon opiskelemaan ja tekisi mieli muuttaa Pohjanmaalle opiston perässä! Lähteenmaa kertoo.

Lisäksi positiivista katsojapalautetta saatiin niin videon ammattimaisesta toteutuksesta, nopeatempoisesta rytmistä, ohjauksesta kuin myös useasta eri kuvausspotista.

Tutustu myös

Ota yhteyttä

Kaikki yhteystiedot

Tero Luoma BSTR

Tero Luoma

Hallituksen puheenjohtaja, perustaja
Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje

Inspiroidu ja tilaa markkinointivinkit.

Uutiskirje

[UUTISKIRJE]

Jaamme parhaat vinkkimme, oivalluksemme ja onnistumisemme noin kerran kuukaudessa.