Peltoperän Luomu
Peltoperän Luomu on luomutila, jossa yrittäjä Armi Rajala kerää ja kasvattaa mausteyrttejä, vihanneksia, sieniä ja marjoja kolmen hehtaarin alueella Virroilla.
Yrittäjällä oli sienikeittoaineksille omasta takaa brändäämättömät paperipussit, joihin BSTR:llä suunniteltiin tarrat. Ajatus uusista pakkauksista oli kytenyt jo useamman vuoden yrittäjä Rajalan mielessä, mutta itse pakkaussuunnitteluun hänellä ei ollut kuitenkaan ollut annettavaa.
– Ajatus kyllä oli, mutta osaaminen uupui, kertoo Rajala.
Kun BSTR:n ja Rajalan yhteistyö alkoi, tavoitteena oli luoda pakkaus, joka houkuttelee ja viestii Peltoperän Luomun arvoja.
– BSTR luki ajatukset ja loi juuri sellaisen pakkauksen kuin oli toivottu, Rajala kuvailee.
Yhteistyö sujui vaivattomasti. Tarvittavat palaverit toteutettiin netin kautta, joka oli uusi muoto Rajalalle.
Yrittäjälle oli suuri helpotus, ettei työ vaatinut häneltä fyysistä läsnäoloa. Silti asiat hoituivat yhtä hyvin kuin olisi kasvokkain hoidettu.
– Yrittäjänä minun ei tarvinnut vaivata tällä päätäni, vaan suunnittelutyö tuli kuin itsestään.
Tulevaisuudessa Rajalalla on suunnitelmissa laajentaa pakkausilmettä muihinkin Peltoperän Luomun tuotteisiin.
– Sitten kun aika on oikea, tiedän mistä apua saan, Rajala toteaa.
*Peltoperän Luomun pakkaussuunnittelu on tehty FoodHub-hankkeen puitteissa.
[UUTISKIRJE]
Jaamme parhaat vinkkimme, oivalluksemme ja onnistumisemme noin kerran kuukaudessa.
Toimenpiteet
Pakkaussuunnittelu
BSTR luki ajatukset ja loi juuri sellaisen pakkauksen kuin oli toivottu.
Armi Rajala
Yrittäjä, Peltoperän Luomu