Plastec Finland

Digimarkkinointi

Tarjouspyyntöjä ja verkkomyyntiä hakukoneoptimoinnilla

Vimpeliläinen Plastec on todellinen muovituotevalmistuksen moniosaaja, joka toteuttaa asiakkaille ruiskuvalutekniikalla ja tyhjiömuovauksella räätälöidysti mm. muotteja ja muovikomponentteja. Plastec valmistaa myös omia tuotteita, joita löytyy rautakaupoista ja jälleenmyyntiverkoston liikkeistä kautta maan.

Plastec myy valmistamiaan tuotteita myös omasta verkkokaupasta. Verkkokauppa uudistettiin 2022, ja tämän seurauksena hakukonelöydettävyyteen ja liikenteen määrään tahdottiin panostaa. Toteutimme Plastecille verkkosivuston ja -kaupan hakukoneoptimointiprojektin.

Niin hyvä muovitehdas kuin voi olla: plastec-finland.fi

Hakukoneoptimoinnilla tavoitettavissa aina, kun laadukkaita muovituotteita tarvitaan.

Toimenpiteet

Digimarkkinointi

Myyntivaikutuksia nopeasti

Projektissa lähdettiin kehittämään orgaanisia Google-sijoituksia tärkeimpien tuotteiden ja palveluiden avainsanoilla. Toimenpiteellä on tehokas vaikutus tuote- ja palvelusivujen liikenteen määrään sekä yhteydenottojen ja myynnin määrään.

Projektin seurauksena Plastecin Google-sijoitukset kehittyivät samalle tai paremmalle tasolle kuin muilla muovituotevalmistukseen keskittyvillä yrityksillä. Työn todelliset vaikutukset nähdään tulevaisuudessa, mutta jo nyt on nähtävissä erinomainen lähtökohta kesän kovimpaan rakentamissesonkiin.

– Sesongin lähestyminenkin varmasti auttaa asiaa, mutta useita tarjouspyyntöjä on jo sivuston kautta saatu kaupoiksi, joten hyvin on lähtenyt projekti poikimaan, toteaa Plastec Finland Oy:n myyntipäällikkö Samuli Salmela.

 

Hakukoneoptimointi

 

Mittausaikaväli 22.12.2022-23.3.2023

 • 1. hakutulossivun sijoitusten määrä
  tuote- ja palveluavainsanoilla
  kehittyi Googlessa
  0
  %
 • Orgaanisen Google-liikenteen määrä
  kasvoi aikaisempaan verrattuna
  0
  %

Tutustu myös

Ota yhteyttä

Kaikki yhteystiedot

Tero Luoma BSTR

Tero Luoma

Hallituksen puheenjohtaja, perustaja
Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje

Inspiroidu ja tilaa markkinointivinkit.

Uutiskirje

[UUTISKIRJE]

Jaamme parhaat vinkkimme, oivalluksemme ja onnistumisemme noin kerran kuukaudessa.