Seinäjoen Työterveys

Brändi
Kaksi iloista henkilöä työvaatteissa kahvikupin äärellä

Luottamusta herättävä ja ammattitaitoa viestivä brändi-identiteetti

Seinäjoen Työterveys on Seinäjoella ja sen lähikunnissa toimiva työterveysasema. BSTR uudisti Seinäjoen Työterveyden visuaalisen ilmeen ja loi pääviestit sekä graafisen ohjeiston.

Seinäjoen Työterveyden uuden ilmeen keskiössä on sydämen muotoinen, itseään halaava tunnus.

Työpajassa kerätään tarvittava tieto

Yhteistyö aloitettiin työpajalla, jossa kerättiin tietoa Seinäjoen Työterveyden tavoitteista, tarpeista ja toiveista. Lisäksi työpajassa pureuduttiin yksityiskohtaisesti Seinäjoen Työterveyden brändiin. Työpajan jälkeen BSTR:n suunnittelijoilla oli kasassa tarvittava taustatieto sekä tarkka käsitys asiakkaan tarpeesta.

Brändi-identiteetin rakennuspalikat yksiin kansiin

Seinäjoen Työterveydelle luotiin täysin uusi ilme, jonka keskiössä on sydämen muotoinen, itseään halaava tunnus. Raikkaat brändivärit ovat tunnistettavat ja luovat helposti lähestyttävän mielikuvan.

Seinäjoen Työterveyden pääviestit huokuvat ammattitaitoa ja huolenpitoa. Ihmisläheinen ja selkeä tapa viestiä avaa työterveyspalveluiden tarkoitusta ja sisältöä niiden käyttäjille.

Uuden ilmeen elementit ja pääviestit koottiin yksiin kansiin brändikirjaksi, jonka avulla kaikki Seinäjoen Työterveyden markkinointi ja viestintä on helppo pitää brändin mukaisena.

Hyvin suunniteltu taipuu moneen

Seinäjoen Työterveyden uutta brändi-identiteettiä on sovellettu jo esimerkiksi brändikuvauksissa (kuvaus Tuukka Kiviranta), toimipisteiden opasteissa sekä sähköisissä markkinointimateriaaleissa kuten uutiskirjepohjassa ja animoidussa joulutervehdyksessä.

 

Animaatio, jossa Seinäjoen Työterveyden logosta tulee lumihiutale

Tutustu myös

Ota yhteyttä

Kaikki yhteystiedot

Tero Luoma BSTR

Tero Luoma

Hallituksen puheenjohtaja, perustaja
Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje

Inspiroidu ja tilaa markkinointivinkit.

Uutiskirje

[UUTISKIRJE]

Jaamme parhaat vinkkimme, oivalluksemme ja onnistumisemme noin kerran kuukaudessa.