Strategian visualisointi

Graafinen suunnittelu
SYO vastuullisuuden kädenjälki

Strategian visualisointi

Yrityksen strategia kannattaa visualisoida, jotta se saadaan helposti omaksuttavaksi myös niille, jotka eivät päivittäin ole tekemisissä sen kanssa. Näin saadaan kasa papereita oikeasti ymmärrettävään muotoon.

Strategiakuvasta saa tärkeän työkalun viestintään, sillä sitä voi käyttää niin presentaatioissa kuin sisäisessä ja ulkoisessa viestinnässä. Strategiakuvia on myös helppo käyttää somessa viestimään omista arvoista ja tavoitteista.

BSTR:llä aloitamme strategian visualisoinnin yhteisestä palaverista: mietimme yhdessä kanssasi avainsanoja, jotka strategiasta kannattaa nostaa visualisointiin ja perehdymme yrityksesi visuaaliseen tyyliin ja graafiseen ohjeistukseen. Kaikkiin näihin perustuen teemme visuaalisen kuvan päästrategiasta.

Voimme myös kuvittaa useampia yritykselle tulevina vuosina olevia tärkeitä teemoja osakuvituksiksi – esimerkiksi yrityksen vastuullisuusohjelma.

SYO vastuullisuuden kädenjälki

Suomen Yrittäjäopisto SYO:n visualisoitu strategia sisältää muun muassa vastuullisuuden kädenjäljen.

Proxionin strategian visualisointi

BSTR kiteytti Proxionin hankeidean visuaaliseen muotoon. Tavoitteena oli luoda selkeä ja nopeasti silmäiltävä kuvitus hakuprosessia varten. Kuvitus on hyvä keino tukemaan sanallista viestintää.

MSK:n strategian visualisointi

MSK:n tavoitteena oli, että yrityksen visio, missio, tapa toimia ja tavoitteet saataisiin helposti omaksuttavaan visuaaliseen muotoon. Nämä kaikki saadaan kiteytettyä luontevasti yhteen strategiakuvan avulla.

Tutustu myös

Ota yhteyttä

Kaikki yhteystiedot

Tero Luoma BSTR

Tero Luoma

Hallituksen puheenjohtaja, perustaja
Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje

Inspiroidu ja tilaa markkinointivinkit.

Uutiskirje

[UUTISKIRJE]

Jaamme parhaat vinkkimme, oivalluksemme ja onnistumisemme noin kerran kuukaudessa.