Voima-Papu

Elintarvike
Voima-Pavun verkkosivujen navigaatio puhelimen näytöltä, verkkokauppa taustalla. Puhelimen taustalla viherkasveja.

Lisää kävijöitä Voima-Pavun verkkokauppaan

Karviaisten tilalla Salon Angelniemessä on viljelty maata jo useiden vuosisatojen ajan. Sukupolvien vaihtuessa on kokeiltu rohkeasti uutta ja kekseliäisyys näkyy myös tilan nykyisissä viljelykasveissa. Tällä hetkellä Karviaisten tilalla kasvatetaan härkäpapuja, joista jatkojalostetaan mm. gluteenittomia muroja ja jauhoja Voima-Papu -tuotenimellä.

Toimenpiteet

Digimarkkinointi

Olen kyllä huomannut, että muutosten jälkeen verkkokaupassa on ollut vilkkaampaa.

Katriina Klinckowström
Karviaisten tila

Yrityksen kokoon mukautettuja toimenpiteitä

BSTR:n kanssa Karviaisten tilan ja Voima-Papu -tuotteiden yhteistyö lähti liikkeelle Yrityssalon yritysryhmähankkeesta. Karviaisten tilan Katriina Klinckowström kertoo, että yksi yhteistyön tavoitteista oli parantaa yrityksen verkkosivujen löydettävyyttä.

  ­Meille oli tärkeää löytää siihen työkaluja, jotka eivät ole kauhean hintavia ja jotka soveltuvat pienemmänkin yrityksen käyttöön.

Karviaisen tilan perheen potretti, kuva otettu pellolla.

Verkkosivujen optimointi tuo tulosta

Lisää liikennettä Voima-Pavun verkkosivuille lähdettiin hakemaan parantamalla verkkosivujen optimointia. Tärkein toimenpide verkkosivujen optimoinnissa oli hakusana-analyysi, jonka perusteella verkkosivujen tekstejä päivitettiin. 

Tämän lisäksi BSTR konsultoi verkkosivujen hakukoneystävällisen rakenteen määrittämisessä. Tehdyn hakusana-analyysin myötä yritys päivitti myös Googlen hakusanamainoksiaan. 

  ­Olen kyllä huomannut, että muutosten jälkeen verkkokaupassa on ollut vilkkaampaa.

Hyvä työ ei katso firman kokoa

Huolellisuus ja asiaan paneutuminen ovat jääneet Klinckowille mieleen yhteistyöstä BSTR:n kanssa. Hänen mukaansa yhteistyö BSTR:n kanssa sopii niin isommille kuin aivan mikroyrityksillekin.

  BSTR pystyy mukautumaan tosi hyvin yrityksen koon mukaan. Ei jäänyt yhtään sellainen olotila, että meidän työt olisi tehty huonommin, vaikka emme olekaan suuryritys.

Tutustu myös

Ota yhteyttä

Kaikki yhteystiedot

Tero Luoma BSTR

Tero Luoma

Hallituksen puheenjohtaja, perustaja
Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje

Inspiroidu ja tilaa markkinointivinkit.

Uutiskirje

[UUTISKIRJE]

Jaamme parhaat vinkkimme, oivalluksemme ja onnistumisemme noin kerran kuukaudessa.