Vuoksi

Brändi
Vuoksi logo.

Innostavat pääviestit sekä herkullinen visuaalisuus

Vuoksi on yhteinen nimi Suupohjan koulutus- ja työllistymispalveluille. Vuoksi on opas kasvun reiteille, tiedon ja taidon luoja, jonka sydämessä roihuaa rakkaus kotiseutuun ja alueemme menestymiseen. Vuoksi on nimi voimalle, joka on meitä varten tehty.

Päädyimme myös verkkosivujen osalta BSTR:iin, koska aikaisempi yhteistyö Vuoksin nimen, ilmeen, pääviestien ja sanallisen identiteetin rakentamisesessa toimi hyvin.

Satu Tammi
liiketalouden lehtori

Innostavat pääviestit sekä herkullinen visuaalisuus

BSTR:n ja asiakkaan hedelmällisestä yhteistyöstä syntynyt Vuoksi-konsepti kietoo sisälleen ihmisläheisen äänensävyn, innostavat pääviestit sekä herkullisen visuaalisen ilmeen, jotka yhdessä tarjoavat pitkäaikaisen kasvualustan asiantuntijuudelle, intohimolle, unelmille ja yhdenvertaisuudelle.

Yhteinen matka jatkui verkkosivu-uudistuksella

Ennen projektin aloitusta rajattiin projektin sisältö ja kartoitettiin asiakkaan vaatimukset ja tarpeet. Sivustolta toivottiin raikkautta, selkeää rakennetta ja lain vaatimaa saavutettavuutta.

Koulutusorganisaation verkkopalvelu uudistettiin helpottamaan sekä nykyisten että tulevien opiskelijoiden hakeutumista koulutuksiin sekä tarjoamaan tietoa koulutusorganisaation muista palveluista. Yhteydenottoa helpotettiin chat-toiminnolla.

Tutustu Vuoksin sivustoon
vuoksi.fi

Vuoksi verkkosivut

Tutustu myös

Ota yhteyttä

Kaikki yhteystiedot

Tero Luoma BSTR

Tero Luoma

Hallituksen puheenjohtaja, perustaja
Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje

Inspiroidu ja tilaa markkinointivinkit.

Uutiskirje

[UUTISKIRJE]

Jaamme parhaat vinkkimme, oivalluksemme ja onnistumisemme noin kerran kuukaudessa.