Wasaline lähiruokakonsepti

Suomalaisten ja ruotsalaisen lähituottajien raaka-aineet saavat matkanteon maistumaan. Wasalinen kanssa tekemämme ruokakonseptin dynamona toimi Merenkurkun monipuolinen luonto ja Pohjanlahti, jonka vesissä elää sekä suolaisen että makean veden lajeja.

 

Suolaista ja makeaa lähituottajilta molemmin puolin Pohjanlahtea

Wasalinen lähiruokakonseptin tavoitteena oli nostaa laadukkaat raaka-aineet esiin ja saada laivan laadukas ja itse tehty ruoka näkyviin ja kuuluviin.

Lähiruoasta luotiin saaristolaispöydän kuningas, jonka tuottaja on helposti tunnistettavissa selkeistä kylteistä. Lisäksi konseptin ympärille luotiin Facebook-kampanja, joka nosti esiin laivan lähiruokatarjontaa ja tarjoili makupaloja sekä henkilökunnan vinkkejä ruokaisaan matkailuelämykseen.

Joko maistoit kaikkea mahdollista Vaasan ja Uumajan väliltä?

Jaa maailmalle

Tässä muita toteuttamiamme projekteja

Brändi / Ilmeen suunnittelu / Verkkosivusto

Järvilakeuden kansalaisopisto

Graafinen suunnittelu / Lehtitaitto / Sisällöntuotanto / Sisältösuunnitelma

Eepee: henkilöstölehti Eepeeläinen

Digimarkkinointi  / Kuvakonsepti / Markkinointisuunnitelma / Sanallinen identiteetti ja pääviestit / Sisältösuunnitelma / Sosiaalinen media

Minorito

Kiinnostuitko?

Ole yhteydessä ja katsotaan mitä teille toteutettaisiin.

info@bstr.fi

Hanna Heikkola

0400 316 576
hanna.heikkola@bstr.fi

Viivi-makiranta-bstr

Viivi Mäkiranta

050 4720 999
viivi.makiranta@bstr.fi

Mari Dawe

050 441 3209
mari.dawe@bstr.fi

bstr-pauliina

Pauliina Hautamäki

040 075 4878
pauliina.hautamaki@bstr.fi

Inspiroidu ja tilaa markkinointivinkit.

Syötä kelvollinen sähköpostiosoite.
Jokin meni vikaan. Tarkista antamasi tiedot ja yritä uudelleen.