Wasaline lähiruokakonsepti
Suomalaisten ja ruotsalaisen lähituottajien raaka-aineet saavat matkanteon maistumaan. Wasalinen kanssa tekemämme ruokakonseptin dynamona toimi Merenkurkun monipuolinen luonto ja Pohjanlahti, jonka vesissä elää sekä suolaisen että makean veden lajeja.
Suolaista ja makeaa lähituottajilta molemmin puolin Pohjanlahtea
Wasalinen lähiruokakonseptin tavoitteena oli nostaa laadukkaat raaka-aineet esiin ja saada laivan laadukas ja itse tehty ruoka näkyviin ja kuuluviin.
Lähiruoasta luotiin saaristolaispöydän kuningas, jonka tuottaja on helposti tunnistettavissa selkeistä kylteistä. Lisäksi konseptin ympärille luotiin Facebook-kampanja, joka nosti esiin laivan lähiruokatarjontaa ja tarjoili makupaloja sekä henkilökunnan vinkkejä ruokaisaan matkailuelämykseen.
Joko maistoit kaikkea mahdollista Vaasan ja Uumajan väliltä?









Jaa maailmalle
Tässä muita toteuttamiamme projekteja
Arjessa
Järvilakeuden kansalaisopisto
Kasvisreseptit.fi
Kiinnostuitko?
Ole yhteydessä ja katsotaan mitä teille toteutettaisiin.