REKRY / sisällöntuottaja

Hurmaa meidät sanoilla – etsimme oivaltavaa
sisällön­tuottajaa

Etsimme tiimiimme idearikasta ja hyvällä draivilla varustettua sisällöntuottajaa. Pääset työskentelemään innostavien brändien kanssa monipuolisten projektien parissa. Olet osa toista asiakkuustiimiämme ja teet päivittäistä yhteistyötä sekä kollegojen että asiakkaiden kanssa.

Sisällöntuottajan työtehtäviin kuuluu mukaansatempaavien tekstien suunnittelu ja toteutus. Sinulla on ymmärrys sisältömarkkinoinnista ja osaamista sisällön tuottamisesta digikanaviin (some, verkkosivut, uutiskirjeet). Tekstien optimointi hakukoneille ystävälliseen muotoon on sinulle tuttua. Hanskaat suomen kielen kieliopin ja pystyt tehdä oikolukua tarvittaessa.

Etuna pidämme sitä, että osoitat kykyä napata nopeasti kiinni myös brändi- ja kampanjatason konsepteihin ja tuotat sujuvasti niitä tukevaa tekstiä esim. lehti-ilmoituksiin, mainoksiin ja myymälämateriaaleihin. 

Asiakkaiden parissa työskentelet organisoidusti ja smoothisti, olet rohkea kysymään ja saat asiakkaat näkemään uusia puolia heidän bisneksestään.

 

SINÄKÖ SIELLÄ, UUSI TYÖKAVERIMME?

  • Sinulla on vähintään kahden vuoden työkokemus vastaavan tyyppisistä sisällöntuottajan tehtävistä joko inhouse-tiimistä tai markkinointitoimistosta 
  • Pystyt osoittamaan työnäytteillä taitosi tuottaa materiaaleja eri kanaviin
  • Hurmaat meidät persoonallasi, josta huokuu sosiaaliset taidot, omatoimisuus, yhteistyökyky ja rohkeus.

 


Miksi BSTR?
Tehtävässäsi tulet osaksi timanttisten markkinoijien ja suunnittelijoiden joukkoa, joilla naurun desibelit raikaa ja työtä tehdään laadulla. BSTR on markkinointitoimisto kasvuhakuisille yrityksille ja markkinoinnin ammattilaisille. Rakennamme asiakkaidemme kanssa yhdessä markkinointia, joka perustuu tietoon, ymmärrykseen ja luovuuteen. Hyppää mukaan matkalle huipulle!

Tarjoamme sinulle kilpailukykyiset työsuhde-edut ja mahdollisuuden kehittyä ammatillisesti. Toimipaikkamme on Seinäjoella, mutta työtä voit mainiosti tehdä myös etänä. 

Miten haet?
Lähetä hakemuksesi ke 15.12. mennessä. Liitä hakemukseen CV, mahdollinen portfolio ja palkkatoiveesi. Paikka täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy. Lisätiedot ja hakemukset: pauliina.hautamaki@bstr.fi, puhelin 0400 754 878.

 

 

Ota yhteyttä

Lähdetään yhdessä matkalle kohti kasvua. Mitä innostavampi matka, sitä vaikuttavampi määränpää.

Mari Dawe

Myyntipäällikkö

050 441 3209
mari.dawe@bstr.fi

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please type your message.