[ BSTR ]

Tiedote: Tero takaisin BSTR:n johtoon

BSTR10.01.2023

Tiedote 10.1.2023
BSTR Luova Konttori Oy

Tero Luoma BSTR

BSTR suuntaa alkavaa vuoteen uudella otteella kun Tero Luoma palaa takaisin yhtiön johtoon. Kaksi vuotta BSTR:ää luotsannut Pauliina Hautamäki siirtyy toisen työnantajan palvelukseen.

BSTR on kahden edellisen vuoden aikana siirtänyt painopisteen entistä vahvemmin kasvumarkkinoinnin tekemiseen ja tätä valittua suuntaa tullaan vahvistamaan jatkossa entisestään. Menestyäkseen on yritysten pystyttävä erottautumaan markkinoilla ja oltava asiakkaan mielessä oikealla hetkellä. Tämä vaatii systemaattista ja pitkäjänteistä työtä markkinoinnin eteen. Monet asiakkaamme ovat saaneet merkittävän kasvusysäyksen toimintaansa sen jälkeen kun markkinointiin on alettu panostamaan entistä voimakkaammin.

Nyt on hyvä aika lähteä viemään toimintaa BSTR:n osalta seuraavalle tasolle. Meillä on loistava tiimi kasassa ja markkinoilla tilausta meidän tyyppiselle toimijalle. 

– Kaksi vuotta toimintaa hallituksesta käsin seuranneena hyppään innolla takaisin operatiiviseen toimintaan. Nyt oli hyvä hetki tehdä vaihdos ja suunnata kohti kasvua. Kiitän Pauliinaa hänen tekemästään työstä ja toivotan menestystä tulevaan rooliin, toteaa Tero Luoma.

Lisätietoja:
Tero Luoma
p. 0400 918 288
tero.luoma@bstr.fi

BSTR

luova markkinointitoimisto

Kuulostiko kiinnostavalta?

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kaikki yhteystiedot

Tero Luoma BSTR

Tero Luoma

Hallituksen puheenjohtaja, perustaja
Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje

Inspiroidu ja tilaa markkinointivinkit.

Uutiskirje

[UUTISKIRJE]

Jaamme parhaat vinkkimme, oivalluksemme ja onnistumisemme noin kerran kuukaudessa.