BSTR
Akatemia

[MATKALLA HUIPULLE]

BSTR Akatemia on työharjoitteluohjelma urasta markkinoinnin ja mainonnan parissa suunnitteleville. Tavoitteenamme on kasvattaa opiskelijoista alan ammattilaisia ja valmistaa heitä käytännön harjoittelun kautta työelämään.

Ihmisiä istumassa lattialla läppärien kanssa

[kenelle]

Opiskelija, tee harjoittelusi BSTR:llä

Akatemiaan valitaan opiskelijoita, jotka opiskelevat esimerkiksi liiketaloutta, viestintää, graafista suunnittelua tai media-alaa ja ovat kiinnostuneita työskentelemään mainonnan ja markkinoinnin parissa opiskelujensa jälkeen. 

BSTR:llä akatemialaisen työtehtäviä voivat esimerkiksi olla:  

  • projektinjohto
  • graafinen suunnittelu
  • digimarkkinointi
  • sisällöntuotanto

[MITÄ]

Oppimista tiimin tuella

Akatemialaisena pääset mukaan BSTR:n asiakasprojekteihin ja pääset kartuttamaan kokemustasi ja portfoliotasi eri tyyppisillä töillä. Saat tukea ammatilliseen kasvuusi koko tiimiltämme, jonka lisäksi sinulle on nimetty henkilökohtainen sparrauskaveri.

Akatemiaan tullaan oppimaan, joten kaikkea ei tarvitse osata heti. Kaikkeen löytyy apua tarvittaessa, joten sitä saa ja pitääkin pyytää.

“Harjoittelu BSTR:llä oli tosi antoisa. Olen saanut aikaa harjoitella ja perehtyä asioihin sekä kokeilla uutta. Oma visuaalinen silmä on päässyt kehittymään, kun on päässyt näkemään, miten eri tavoin alan ammattilaiset työskentelevät.”

 – Nina, graafisen suunnittelun ja projektijohtamisen harjoittelija 2022

[HAKU]

Odotamme jo hakemustasi

Akatemiaan on jatkuva haku. Voit lähettää avoimen hakemuksesi milloin tahansa.

Huomioithan kuitenkin, että voimme ottaa vain rajallisen määrän akatemialaisia kerrallaan. Muista siis olla hyvissä ajoin liikkeellä, jos suunnittelet opintoihisi liittyvän harjoittelun tekemistä meillä.

Useimmiten syksyn akatemialaiset valitaan keväisin ja kevään harjoittelijat syksyisin.

Hae BSTR Akatemiaan

Lähetä vapaamotoinen hakemuksesi BSTR Akatemiaan osoitteeseen info@bstr.fi. Liitä hakemukseen CV ja mahdollinen portfoliosi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Ota yhteyttä

Kaikki yhteystiedot

Tero Luoma BSTR

Tero Luoma

Hallituksen puheenjohtaja, perustaja
Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje

Inspiroidu ja tilaa markkinointivinkit.

Uutiskirje

[UUTISKIRJE]

Jaamme parhaat vinkkimme, oivalluksemme ja onnistumisemme noin kerran kuukaudessa.