[ BSTR ]

Mitä “rakasta rohkeasti” tarkoittaa BSTR:llä?

BSTR15.11.2022

BSTR:n arvot ovat "rakasta rohkeasti", "luo rajattomasti" ja "kasva yhdessä".

BSTR:n henkilöstöä yhteiskuvassa

Näistä ensimmäistä kuvailemme tarkentavasti näin: “Luottamus syntyy rakastamalla. Kun uskallamme luottaa toisiimme, suuretkin ideat lausutaan ääneen, mahdoton muuttuu mahdolliseksi ja kohtaamisista tulee unohtumattomia.” 

Mitä tämä sitten merkitsee BSTR:läisille ja miten se näkyy kunkin työssä?

Pauliina Hautamäki, toimitusjohtaja
“Kaikki BSTR:n arvot merkkaavat minulle pohjan valinnoille. Välillä arvot tulevat avuksi päivittäisissä valinnoissa kun tulee kiperiä tilanteita eteen ja viimeistään siinä kohtaa kun tehdään isompia strategisia valintoja, rekrytointipäätöksiä tai investointiratkaisuja. 

‘Rakasta rohkeasti’ näkyy työssäni siinä, että panostamme sellaisen kulttuurin luomiseen, että kaikilla olisi turvallinen olo olla oma itsensä ja näin ollen uskallus nostaa ideoita, ajatuksia esiin. Luottavaisessa ilmapiirissä uskalletaan ehdottaa erilaisia asioita pelkäämättä, että idea dumpataan. Tämä on meidän työssä tärkeää. Luottamuksen ilmapiirissä uskalletaan ottaa myös vaikeita asioita esiin. Se ei ole helppoa, mutta vaikeiden asioiden käsittely rakentavasti vie asioita eteenpäin. Luottamus luo pohjan rohkeudelle toimia muuttuvassa ympäristössä ja sitä tottavie meidän työ on :) 

‘Rakasta rohkeasti’ peilaa myös siihen, että meillä nollatoleranssi epäasialliselle käytökselle. Vaalimme lämmintä tapaa olla yhdessä. Meidän kulttuurissa on tärkeää iloiset tervehdykset ja kohtelias viestintä niin sisäisesti kuin ulkoisesti.”

Mari Dawe, myyntipäällikkö ja osakas
“Minulle ’rakasta rohkeasti’ tarkoittaa ennen kaikkea luottamista, sillä luottamus syntyy rakastamalla. Kun luottaa toisiin ihmisiin ja uskoo, että he pystyvät ja osaavat, niin silloin he myös pystyvät ja osaavat. Välttämällä mikromanageerausta ja vastuuttamalla ihmisiä kaikki saavat tilaa onnistua ja loistaa. Se ei kuitenkaan tarkoita sitä, että kenenkään pitäisi pärjätä yksin — tukea voi pyytää ja saada.

Tämä on sovellettavissa myös asiakkaisiin; sekin vaatii luottamusta, että uskallamme kyseenalaistaa ja haastaa asiakkaidemme näkemyksiä.

’Rakasta rohkeasti’ tarkoittaa minulle myös lupaa kiintyä työyhteisöön, yhteistyökumppaneihin ja asiakkaisiin, ja aidosti pitää työelämässä kohtaamistaan ihmisistä.”  

Petteri Voutilainen, graafinen suunnittelija
“‘Rakasta rohkeasti’ tarkoittaa minulle ideoiden vapaata kokeilemista ja ehdottamista. Työkavereiden kanssa pystyy rohkeasti heittämään ideoita ja tarvittaessa heittäytymään uusiin erilaisiin tilanteisiin, projekteihin ja työtehtäviin. Uusien ja haastavien tilanteiden kanssa voi rohkeasti pyytää muiden apua ja mielipiteitä, eikä ikinä jää yksin.”   

Saana Klemola, sisällöntuottaja
“‘Rakasta rohkeasti’ tarkoittaa minulle sitä, että aivan hullunkurisistakin ideoista saa innostua ihan täysillä. Näin luovuus pääse kukkimaan ja vaikka lopulliseen työhön ei päätyisikään sitä hervottominta ilakointia, näkyy alkuideoihin rakastuminen lopullisessa työssä rohkeutena.” 

BSTR

luova markkinointitoimisto

Kuulostiko kiinnostavalta?

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kaikki yhteystiedot

Tero Luoma BSTR

Tero Luoma

Hallituksen puheenjohtaja, perustaja
Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje

Inspiroidu ja tilaa markkinointivinkit.

Uutiskirje

[UUTISKIRJE]

Jaamme parhaat vinkkimme, oivalluksemme ja onnistumisemme noin kerran kuukaudessa.