Peasy

Strategia
Hoitaja selaamassa puhelinta.

Vauhtia lanseeraukseen strategiasta

Hoitoalalla Suomessa on tällä hetkellä vakava hoitajapula, joka heijastuu hoitohenkilökunnan kuormituksena ja pitkittyneinä työaikoina. Pula sairaanhoitajista ja lähihoitajista vaarantaa potilasturvallisuutta ja asettaa hoitohenkilökunnan jatkuvan stressin ja uupumuksen tilaan.

Peasy on sote-alan tarpeisiin kehitetty sovellus, joka tarjoaa helpon ja joustavan tavan tilata ja tehdä hoitoalan keikkatyötä ja tarjota parempaa hoitoa. Peasyn avulla hoitoalan työvuorojen ilmoittaminen ja vastaanottaminen tapahtuu turvallisesti ja saumattomasti.

Peasy sovellus puhelimen näytöllä.

Peasyn kasvustrategian rakentaminen

Peasylla on kunnianhimoiset kasvutavoitteet, jonka takia markkinoinnin pohjatyön täytyy olla kunnossa. Me BSTR:llä suunnittelimme strategian, joka tukee markkinoille menoa ja kasvua.

Palvelukokonaisuuden toteutus aloitettiin asettamalla selkeät tavoitteet ja mittarit. Analysoimme kohderyhmät, kuvailimme unelma-asiakkaat, rakensimme asiakaslupaukset ja määrittelimme brändin position.

Kasvun suunnan tueksi loimme brändin ydintarinan, äänensävyn ja pääviestit, mallinsimme unelma-asiakkaiden ostopolut, muotoilimme suunnitelman sisällöntuotannolle ja valitsimme kanavat.

– Olen erittäin tyytyväinen siihen, miten tiimi onnistui hahmottamaan ja kiteyttämään ajatukseni. Tiimin rakentama lopputulos vastasi täysin odotuksiani ja toi esiin juuri sen, mitä olin etsimässä, kertoo Peasyn perustaja Markus Miiluniemi. 

BSTR auttoi suunnan löytämisessä

Markuksen mukaan yhteistyö BSTR:n kanssa uutena yrittäjänä oli opettavaista ja ajatuksia avartavaa. Strategian luominen antoi hänelle kirkkaan suunnan palvelun lanseeraamiseen ja markkinoimiseen.

– Kokonaisuuden määrittely selkeytti Peasyn strategiaa, joka toimii punaisena lankana yrityksen koko toiminnalle ja siihen, millaisen vaikutuksen haluamme saada aikaan hoitoalalla.

Peasy lanseeraa sovelluksen keväällä 2024.

Tutustu myös

Ota yhteyttä

Kaikki yhteystiedot

Tero Luoma BSTR

Tero Luoma

Hallituksen puheenjohtaja, perustaja
Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje

Inspiroidu ja tilaa markkinointivinkit.

Uutiskirje

[UUTISKIRJE]

Jaamme parhaat vinkkimme, oivalluksemme ja onnistumisemme noin kerran kuukaudessa.