[ BSTR ]

Kasva yhdessä!

BSTR26.05.2023

BSTR:n kolmas arvo on kasvaa yhdessä, mikä liittyykin oleellisesti niin markkinointialan jatkuvaan kehitykseen kuin kasvumarkkinoinnin merkitykseen yrityksen liiketoiminnalle.

BSTR:n henkilöstöä yhteiskuvassa

Me haluamme luoda asiakkaillemme kasvua, ja growth mindset onkin perusasetuksemme. Kysyimme bstr:läisiltä, mitä tämä heille tarkoittaa.

Mari Hirvelä, digimarkkinoinnin asiantuntija
”Kasvaminen tarkoittaa minulle uuden oppimista, joka on välttämätöntä tässä työssä ja tällä alalla. Digimarkkinointi muuttuu ja kehittyy koko ajan ja työpöydälläni on jatkuvasti asioita, jotka ovat muuttuneet viime näkemältä.

Yhdessä kasvaminen tarkoittaa myös kasvun luomista asiakkaillemme markkinoinnin keinoin. Kasvumarkkinoinnin toimenpiteet pohjataan aina liiketoiminnallisiin tavoitteisiin ja markkinoinnin tuottamia tuloksia mitataan.”

Nina Tuuri, graafinen suunnittelija
”Minulle kasvaminen tarkoittaa vastakohtaa tylsistymiselle. Oravanpyörään ei tarvitse jäädä jumiin, sillä aina on mahdollisuus kehittyä ja kasvaa jatkuvasti muuttuvassa maailmassa. Kasvaminen mahdollistaa myös sen, että ahtaat lokeroidut roolit voidaan heittää suoraan romukoppaan. Jokainen voi kehittää itseään juuri niissä asioissa, missä tahtoo, eikä esteenä ole kukaan muu kuin sinä itse.

Yhdessä kasvamisen paras puoli on toisten tukeminen ja toisilta oppiminen. Kaikki haluavat yhdessä pyrkiä aina vielä vähän parempaan. Yhdessä kasvamalla pääsee aina myös vähän pidemmälle, mitä pääsisi yksin. Ikinä ei voi myöskään osata kaikkea, vaikka kuinka yrittäisi. Se on kiehtova ajatus jo itsessään, eikä ainakaan tule tylsää sitä yrittäessä.”

Hanna Heikkola, asiakkuusjohtaja
”Kasva yhdessä on mukavan monimerkityksinen sanapari. Minulle se tarkoittaa sitä, että saan kehittyä ja oppia uutta yhdessä työkavereiden sekä asiakkaiden kanssa. Muodostamme työyhteisönä ja asiakkaan kanssa tiimin, jolle kasvu näkyy monessa eri muodossa: työskentelemällä yhdessä entistä paremmin, oppimalla uutta ja asiakkaan liiketoiminnan kehittymisessä.

Vaikka jokaisen tulee kehittää omaa osaamistaan ja kasvaa yksilönä, uskon vakaasti siihen, että parhaat tulokset saavutetaan yhdessä. Autetaan toista, ollaan tukena tarvittaessa ja jaetaan oppeja. Muistetaan myös suhtautua uusiin asioihin avoimin mielin, sillä muuten jämähtää helposti tekemään asiat kuten aina ennenkin.”

Miranda Kivekäs, sisällöntuotannon harjoittelija
”Minulle “kasva yhdessä” tarkoittaa mahdollisuutta. Mahdollisuutta kasvaa yksin ja yhdessä. Harjoittelijana opin päivittäin uutta niin työkavereilta kuin asiakkailta, mutta olen varma, että tuon myös uusia näkökulmia ammattilaisille. Niin kauan kun uskotaan siihen, että jokaisella on jotain annettavaa, mikään ole rajana sille, miten paljon voimme toisiltamme oppia.

Kasvaminen tarvitsee ravinnokseen hyvän, luotettavan ja lämpimän työilmapiirin. Tärkeintä on, ettei kenenkään osaamista rajoiteta: “hän osaa vain tämän asian”, vaan jokaiselle annetaan mahdollisuus kasvaa kannustavassa ympäristössä. Siirryt sitten harjoittelijasta työntekijäksi, vaihdat työnkuvaa tai saat uudenlaista vastuuta, niin tiedät työyhteisösi ajattelevan: “Sinä pystyt tähän”. Eikä muuten haittaa vaikket osaa kaikkea, sitten opetellaan yhdessä.”

BSTR

luova markkinointitoimisto

Kuulostiko kiinnostavalta?

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kaikki yhteystiedot

Tero Luoma BSTR

Tero Luoma

Hallituksen puheenjohtaja, perustaja
Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje

Inspiroidu ja tilaa markkinointivinkit.

Uutiskirje

[UUTISKIRJE]

Jaamme parhaat vinkkimme, oivalluksemme ja onnistumisemme noin kerran kuukaudessa.