Somekumppanuus

[ULKOISTA SOMETEKEMINEN]
BSTR Somekumppanuus varmistaa sen, että yrityksesi tavoittaa asiakkaita somessa.

[MITÄ]

Aktiivisuus somessa tuo tulosta

Tuloksellinen somesisältöjen tekeminen on hyvän suunnittelun, toimivan toteutuksen ja ajankohtaisiin ilmiöihin reagoimisen yhteispeliä. BSTR:n Somekumppanuudessa huolehdimme, että yrityksesi somekanavat ovat aina ajantasalla ja niissä on asiakkaitasi kiinnostavia sisältöjä.

 

Kaikki somessa tarvittavat materiaalit BSTR:ltä

Yhdessä somepostauksessa on useita elementtejä, joiden on oltava kohdillaan, että tavoitteet on mahdollista saavuttaa. Kauttamme saat kaikki tuloksellisessa somemarkkinoinnissa tarvittavat materiaalit: tekstit, videot, kuvat, animaatiot, suositukset maksullisen mainonnan suunnitteluun, toteutukseen ja budjetointiin.

 

Valitse kanavasi – tai pyydä meiltä suositusta

Teemme sisältöjä ja mainontaa niin Facebookiin, Instagramiin, YouTubeen, TikTokiin, LinkedIniin kuin Twitteriinkin. Lisäksi koulutamme yrityksiä suunnittelemaan ja tuottamaan omia sisältöjään eri somekanaviin.

[MITEN]

Tavoitteet määrittävät työn tahdin

Somekumppanuus aloitetaan päättämällä sometekemisen mitattavat tavoitteet. Ne voivat olla esimerkiksi tunnettuuden lisäämistä tai kävijämäärien kasvattamista verkkosivuilla.

 

Somekalenteri tekee työskentelystä tehokasta

Käytännön työtä helpottamaan käytössämme on somekalenteri. Se on Excel-pohjaan tehty taulukko, josta näkee yhdellä silmäyksellä, millaisia sisältöjä ollaan julkaisemassa. Kalenteriin merkitään niin kuvat, tekstit kuin käytössä oleva mainosbudjettikin.

 

Oikein kohdennettu

Yhtä tärkeää kuin se, että somesisällöt ovat puhuttelevia ja kiinnostavia, on että yleisö löytää ne.  Rakentamalla somemainosten kohdennukset oikein saadaan somebudjetista kaikki hyöty irti ja sometekemisen hyödyt alkavat konkretisoitua. 

 

Jatkuvaa kehittämistä yhteisissä palavereissa

Yrityksen somemainonta ei ole koskaan valmista. Yhteisissä palavereissa käymme läpi, mitkä somesisällöt ovat toimineet ja mitkä eivät, sekä kuinka tilannetta voidaan kehittää.

[HYÖDYT]

BSTR Somekumppanuus varmistaa sen, että yrityksesi somekanavien sisältö on aina kiinnostavaa ja ajankohtaista. Samalla saat mainosbudjetistasi parhaat tehot irti, kun sisältöjen mainonta on suunniteltu tavoitteesi ja kohderyhmäsi huomioiden.

[HINTA]

BSTR Somekumppanuus on kuukausimaksullinen palvelu. Hinta määräytyy somesisältöjen ja -kanavien laajuuden mukaan. BSTR määrittelee yhdessä kanssasi sopivanlaajuisen paketin, jonka valintaan vaikuttavat yrityksen kasvutavoitteet, tarpeet ja resurssit

Lisää tehoja sometekemiseen

Tarvitsitpa sometekemisen tueksi laajempaa pohjaa strategiasta tai pistettä iin päälle esimerkiksi videosta, onnistuu kaikki BSTR:n kanssa. Tutustu seuraaviin palveluihimme:

Ota yhteyttä

Kaikki yhteystiedot

Tero Luoma BSTR

Tero Luoma

Hallituksen puheenjohtaja, perustaja
Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje

Inspiroidu ja tilaa markkinointivinkit.

Uutiskirje

[UUTISKIRJE]

Jaamme parhaat vinkkimme, oivalluksemme ja onnistumisemme noin kerran kuukaudessa.