Verkkosivut

[DIGITAALINEN KÄYNTIKORTTI KUNTOON]
Liiketoimintaa tukeva ja sisällöltään houkuttelevat verkkosivut ovat useimmiten yrityksille tärkein asiakkaiden kohtaamispiste, jonka kautta luodaan tärkeitä asiakaskontakteja ja kanavoidaan myyntiä.

[MITÄ]

Ainoa digikanava, joka on täysin yrityksen omistuksessa

Me suunnittelemme ja luomme tavoitteidesi mukaiset verkkosivut, joita on helppo muokata ja päivittää. Käytämme julkaisualustana WordPressiä.

[MITEN]

Huolellinen määrittely on liiketoimintaa tukevan verkkosivuston perusta

Määrittelyn tehtävä on raamittaa, mitä sisältöjä ja palveluita sivustolla tulee olla. Lisäksi tutustutaan kaikkeen saatavilla olevaan nykysivuston dataan. Kun aloitetaan näistä lähtökohdista, verkkosivut eivätole sattumalta hyvät vaan perustellusti liiketoimintaa ja kasvua tukevat.

 

Suunnittelussa näkyvät käytettävyys, houkuttelevuus ja optimointi

Käyttäjää koukuttava sisältö, hieno visuaalisuus ja käyttäjäkokemusta tukeva tekninen toteutus  huomioidaan verkkosivujen suunnittelussa. Tärkeää on myös hakukoneoptimointi, jolloin sisällöt löytyvät orgaanisissa hauissa ja sivut latautuvat vikkelästi.

 

Verkkosivut eivät ole koskaan valmiit

Verkkosivujen kehitys ei pääty siihen, kun ensimmäinen versio on saatu julkaistuksi, sillä siitä vasta varsinainen työ alkaa.

Verkkosivujen kehittämisessä käytämme apuna Googlen analytiikkatyökaluja sekä muita sovelluksia, joiden avulla voimme mitata verkkosivuille asetettujen tavoitteiden saavuttamista.

[HYÖDYT]

Hankkiessasi verkkosivut BSTR:ltä et saa pelkästään hyvää ja toimivaa sivustoa vaan myös asiantuntemusta sivuston jatkokehittämiseen.

Onko uusille verkkosivuille tulossa jotain näistä?

Verkkosivut ovat suuri kokonaisuus, joka muodostuu useasta eri osasta. Katso, missä muissa asioissa BSTR voi edesauttaa uusien verkkosivujen toteuttamista.

Ota yhteyttä

Kaikki yhteystiedot

BSTR Pauliina Hautamäki

Pauliina Hautamäki

Toimitusjohtaja
Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje

Inspiroidu ja tilaa markkinointivinkit.

Uutiskirje

[UUTISKIRJE]

Jaamme parhaat vinkkimme, oivalluksemme ja onnistumisemme noin kerran kuukaudessa.