Digimarkkinointi

[OTA DIGIMARKKINOINTI HALTUUN]
Digimarkkinointi on parhaimmillaan sekä kustannustehokasta että vaikuttavaa. Me BSTR:llä teemme digitaalista markkinointia analyyttisella otteella koko ajan kehittäen. Näemme nopeasti, mihin toimenpiteisiin kannattaa panostaa ja mitä ei enää kannata jatkaa.

DISPLAY- JA YOUTUBE-MAINONTA
HAKUKONEOPTIMOINTI
HAKUSANAMAINONTA
SOMEMARKKINOINTI

BSTR digimarkkinointi

[MITÄ]

Digimarkkinointi kasvaa ja monipuolistuu

Digimarkkinoinnin kanavat lisääntyvät vauhdilla ja yrittäjien saattaa olla hankala arvioida, että missä kannattaa olla mukana.

BSTR:llä on kokenut digitaalisen markkinoinnin tiimi, joka tuntee hyvin eri digimarkkinointikanavien vahvuudet ja mahdollisuudet. Tunnemme keinot, miten oikeat kohderyhmät tavoitetaan. Varmistamme että kaikki kanavat tuottavat yrityksen strategiaan ja tavoitteisiin oman osuutensa ja että kanavat tukevat toisiaan.

[MIKSI]

Ketterää ja monipuolista

Digimarkkinointi on muihin vaihtoehtoihin verrattuna erittäin ketterää. Strategisen markkinoinnin ohella on nopeaa toteuttaa taktisen markkinoinnin toimenpiteitä. Lisäbuustia on helppo lisätä esimerkiksi uutuustuotteeseen kohdistetulla mainoskampanjalla tai brändiä kansan tietoisuuteen tuovalla brändimainonnalla.

Tuomme yritysten arkea ja ajankohtaisia asioita mielenkiintoisesti ja tyylikkäästi esiin monipuolisella sosiaalisen median sisällöntuotannolla. Kun tarvitaan nopeasti myyntiä, sopiva ratkaisu löytyy usein hakukonemarkkinoinnin puolelta. BSTR:ltä löydät kaikki digitaalisen markkinoinnin palvelut saman katon alta.

[MITEN]

Suunnitelmallista ja mitattavaa

Kun digimarkkinoinnin toimenpiteisiin lähdetään, tehdään se kunnolla. Lähtötilanteen kartoittamalla otamme selvää kohderyhmästä syvemmällä tasolla.

Suoritettavat toimenpiteet jaksotetaan ja suunnitellaan huolellisesti. Kun digimarkkinointi starttaa, kohderyhmän reagointia seurataan säännöllisesti ja tehdään joko tehostavia tai korjaavia toimenpiteitä.

Asiakkaille viestitään aktiivisesti tehdyistä toimenpiteistä. Kaikki tulokset raportoidaan helposti ymmärrettävässä muodossa ja raportointi järjestetään tarvittaessa reaaliaikaisesti seurattavassa muodossa.

Tutustu referensseihimme

Digimarkkinoinnin tueksi

Markkinointi on kokonaisuus, joka tuottaa parhaat tulokset, kun kaikki palaset ovat brändinmukaisesti kohdillaan. Digimarkkinoinnin lisäksi työkalupakkiin kannattaa lisätä muitakin BSTR:n palveluita.

Ota yhteyttä

Kaikki yhteystiedot

Tero Luoma BSTR

Tero Luoma

Hallituksen puheenjohtaja, perustaja
Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje

Inspiroidu ja tilaa markkinointivinkit.

Uutiskirje

[UUTISKIRJE]

Jaamme parhaat vinkkimme, oivalluksemme ja onnistumisemme noin kerran kuukaudessa.