Digimarkkinointi

[OTA DIGIMARKKINOINTI HALTUUN]
Digitaalinen markkinointi on parhaimmillaan sekä kustannustehokasta että vaikuttavaa. Me BSTR:llä teemme digimarkkinointia analyyttisella otteella koko ajan kehittäen. Näin näemme nopeasti, mihin toimenpiteisiin kannattaa panostaa ja mitä ei enää kannata jatkaa.

Somemarkkinointi

Koukuttava sisältö ja taitavasti kohdennettu mainonta tuottavat hyviä tuloksia. Meiltä löytyy osaamista sekä sisällöntuotantoon että mainonnan rakentamiseen ja hallintaan somessa. Kanavavalikoimaamme kuuluvat mm. Facebook, Instagram, LinkedIn, YouTube ja TikTok.

Hakukoneoptimointi

Hakukoneoptimoinnilla (SEO) kehitetään yrityksesi näkyvyyttä Googlen luonnollisissa hakutuloksissa. Sitä kautta ohjataan yrityksellesi enemmän ostavia asiakkaita. Hakukoneoptimointiin sijoitetut eurot tulevat parhaimmillaan moninkertaisina takaisin. Onnistuminen kuitenkin vaatii pitkäjänteistä ja suunnitelmallista työtä.

Hakusanamainonta

Googlen mainosmahdollisuuksista kenties tunnetuin on hakusanamainonta (SEM), jolla ostetaan näkyvyyttä Google-hakujen lomassa. Hyvin onnistunut hakusanamainonta tukee yrityksen myyntiä kustannustehokkaasti.

Display-mainonta

Display-mainonta tarkoittaa eri sivuistoilla näkyviä kuvamainoksia eli bannereita. Display-mainosten avulla on mahdollista saada laajaa näkyvyyttä edulliseen hintaan.

YouTube-mainonta

Mainostamalla YouTubessa tavoitat asiakkaasi parhaaseen katseluaikaan – olipa se kohderyhmälläsi mihin aikaan päivästä tahansa. Hyvin kohdennetulla YouTube-mainoksilla teet vaikuttavia mainoskampanjoita, jotka asiakkaasi muistavat pitkään.

Digimarkkinoinnin tueksi

Markkinointi on kokonaisuus, joka tuottaa parhaat tulokset, kun kaikki palaset ovat brändinmukaisesti kohdillaan. Digimarkkinoinnin lisäksi työkalupakkiin kannattaa lisätä muitakin BSTR:n palveluita.

Ota yhteyttä

Kaikki yhteystiedot

BSTR Pauliina Hautamäki

Pauliina Hautamäki

Toimitusjohtaja
Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje

Inspiroidu ja tilaa markkinointivinkit.

Uutiskirje

[UUTISKIRJE]

Jaamme parhaat vinkkimme, oivalluksemme ja onnistumisemme noin kerran kuukaudessa.