Hakusanamainonta

[HAKUSANAMAINONTA]
Hakusanamainonta (SEM) on kustannustehokasta ja erittäin tarkasti kohdennettavaa mainontaa hakukoneissa.

Hakusanamainonnalla saavutetaan tuloksia lyhyelläkin aikavälillä ja sen avulla voit saavuttaa paikkasi hakukoneessa markkinajohtajan yläpuolella.

BSTR digimarkkinointi

[MITÄ]

Hakusanamainonnalla tarkoitetaan mainontaa hakukoneissa, pääsääntöisesti Googlessa, mutta myös esimerkiksi Bingissä tai Baidussa. Pääsääntöisesti lähes kaikki hakusanamainonta kohdistetaan kuitenkin Googleen, ainakin meillä Suomessa.

Hakukoneoptimointiin verrattuna hakusanamainonnalla saadaan nopeammin tuloksia, jopa heti mainonnan käynnistämisen jälkeen seuraavana päivänä.

Hakusanamainonta on kustannustehokasta, koska se on erittäin tarkasti kohdennettavissa ja maksat vain klikkauksista Googlelle. Mainokset näkyvät vain hakusanoilla, jotka mainontaan on valittu.

Hakusanamainonnalla tavoitetaan potentiaaliset asiakkaat juuri oikeaan aikaan eli silloin, kun he etsivät tietoa yrityksestäsi, palveluistasi tai tuotteistasi. Lisäksi mainonnan voi kohdentaa alueellisesti esimerkiksi koko Suomeen tai vain tiettyjen kaupungin alueelle.

[MIKSI]

Tässä  neljä erinomaista syytä:

  • Kustannustehokkuus
  • Tarkka kohdennettavuus
  • Tulokset ja kannattavuus tarkasti mitattavissa
  • Nopea ottaa käyttöön ja saavuttaa tuloksia

[MITEN]

BSTR:llä on lähes kymmenen vuoden kokemus tuloksellisesta hakusanamainonnan toteuttamisesta Suomeen ja kansainvälisille markkinoille. Meillä hakusanamainonnan tavoitteet ja optimointi perustuu toteutuneen myynnin kasvattamiseen.

BSTR:llä hakusanamainontaa toteuttaa Googlen seftifikaattikokeet suorittaneet ammattilaiset. BSTR:llä on on myös Google Partner -status, jonka Google myöntää tunnustamilleen digitaalisen markkinoinnin ammattilaisille.

Hakusanamainonnan tueksi

Markkinointi on kokonaisuus, joka tuottaa parhaat tulokset, kun kaikki palaset ovat brändinmukaisesti kohdillaan. Digimarkkinoinnin lisäksi työkalupakkiin kannattaa lisätä muitakin BSTR:n palveluita.

Ota yhteyttä

Kaikki yhteystiedot

Tero Luoma BSTR

Tero Luoma

Hallituksen puheenjohtaja, perustaja
Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje

Inspiroidu ja tilaa markkinointivinkit.

Uutiskirje

[UUTISKIRJE]

Jaamme parhaat vinkkimme, oivalluksemme ja onnistumisemme noin kerran kuukaudessa.