Jukajan Ristikko

Digimarkkinointi
Jukajan Ristikon verkkosivusto läppärin näytöllä

Investointi hakusanamainontaan saatiin moninkertaisena takaisin

Pohjanmaan sydämessä Laihialla vuodesta 1998 toiminut Jukajan Ristikko Oy on puurakentamisen vahva osaaja. Tuoterepertuaariin kuuluu mm. kattoristikot, piharakennukset, tynnyrisaunat, liiterit ja ladot. Verkko-ostamisen määrä kasvaa vuosi vuodelta ja myös Jukajan Ristikon kohdalla verkkokauppa toimii tärkeänä myynnin kivijalkana.

Asiakkaalle raportoidaan ja analysoidaan mainonnan tuloksia säännöllisesti kattavalla raportilla.

Yhteistyön kulku

BSTR:n ja Jukajan Ristikon digitaalisen markkinoinnin yhteistyö käynnistyi huhtikuussa 2019. Asiakkaan myyntiä on kehitetty Googleen kohdistetun hakusanamainonnan avulla. Hakusanamainontaa on kehitetty viikoittain intensiivisesti varmistaen mainosten hyvä sijoittuminen hakutuloksissa. Kehitystyössä on keskitytty erityisesti parhaiten myyntiä tuoviin hakusanoihin, maantieteellisiin alueisiin sekä ikäryhmiin.

Asiakkaalle raportoidaan ja analysoidaan mainonnan tuloksia säännöllisesti kattavalla raportilla kuulumisten vaihtamisen lomassa. Tarkan markkinoinnin mittaamisen ja kehittämisen johdosta tulokset ovat jatkuvasti parantuneet. Hyvien tulosten myötä myös investointia mediabudjettiin on kasvatettu tasaisesti, joka on osaltansa kehittänyt hakusanamainonnan ROI-lukua (return on investments) entisestään.

Tulokset

1.4.–31.12.2020 välisenä aikana hakusanamainonnan ROI jukajan.com-verkkokaupassa oli 722 % eli investoinnit hakusanamainontaan on saatu moninkertaisesti takaisin. Lisäksi hakusanamainonnan avulla tuotettiin ristikko.com-sivustolle tuona aikana 72 lomakeyhteydenottoa.

BSTR on lisäksi toteuttanut Jukajan Ristikolle jukajanristikko.fi -verkkosivuston.

  • 0
    %
    ROI 1.3.-31.12.2020
  • 0
    lomakeyhteydenottoa
    1.4.-31.12.2020

Tutustu myös

Ota yhteyttä

Kaikki yhteystiedot

Tero Luoma BSTR

Tero Luoma

Hallituksen puheenjohtaja, perustaja
Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje

Inspiroidu ja tilaa markkinointivinkit.

Uutiskirje

[UUTISKIRJE]

Jaamme parhaat vinkkimme, oivalluksemme ja onnistumisemme noin kerran kuukaudessa.