Digikumppanuus

[KASVUOHJELMA]
BSTR Digikumppanuus on pitkäjänteinen työkalu, jolla otetaan maksimaalinen hyöty irti kaikista yrityksen digitaalisista kanavista.

Läppärin näppäimistö ja heijastus näytöstä

[MITÄ]

Laita digikanavat tekemään tulosta puolestasi

BSTR Digikumppanuudella varmistetaan, että kaikki yrityksen digitaaliset kanavat tuottavat yrityksen strategiaan ja tavoitteisiin oman osuutensa ja että kanavat tukevat toisiaan. Digikumppanuudessa yritykselläsi on käytössä kaikki BSTR:n digitaalisen markkinoinnin palvelut.

[MITEN]

Taustatutkimus ja yhteinen suunnitelma

Digikumppanuus aloitetaan työpajalla, jossa käydään läpi yrityksesi liiketoimintaa ja kohderyhmiä sekä kartoitetaan alustavia toimia, joita Digikumppanuudessa tullaan tekemään. 

 

Aikataulutus ja priorisointi

Työpajan jälkeen tehdään alustava digitaalisen markkinoinnin toimenpiteiden priorisointi ja aikataulutus. Kun olet hyväksynyt BSTR:n alustavan suunnitelman, kasvumarkkinointi voi alkaa.

 

Kuukausipalaverit

Yhteisissä kuukausipalavereissa käydään läpi menneen kuukauden tulokset ja suunnitellaan tulevaa. Lisäksi yhteyttä pidetään tarvittaessa tiiviimmin.

 

Viikottaiset työt

BSTR:n asiantuntija rakentaa ja kehittää yrityksesi digitaalista markkinointia viikoittain perustuen testaamiseen, jatkuvaan kehittämiseen, tulosten mittaamiseen sekä toimien skaalattavuuteen.

[HYÖDYT]

Kehity ja kasva

BSTR Digikumppanuudessa panostuksesi digitaalisiin kanaviin on järkevä ja tuottava kokonaisuus. Pitkäjänteisesti tehdessä on mahdollista kokeilla, oppia ja kehittää digipalveluista liiketoimintaa aidosti buustaava työkalu.

[HINTA]

BSTR Digikumppanuuden hinta on alkaen 1 250 €/kk. Hinta määrittyy digitaalisen markkinoinnin laajuuden mukaan. BSTR määrittelee yhdessä kanssasi sopivanlaajuisen paketin, jonka valintaan vaikuttavat yrityksen kasvutavoitteet, tarpeet ja resurssit.

Laajenna onnistumismahdollisuuksia

Hyvin toimivan digimarkkinoinnin pohja on onnistunut strategia ja sen käytännön toteutus. Tutustu myös seuraaviin palveluihimme.

Ota yhteyttä

Kaikki yhteystiedot

Tero Luoma BSTR

Tero Luoma

Hallituksen puheenjohtaja, perustaja
Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje

Inspiroidu ja tilaa markkinointivinkit.

Uutiskirje

[UUTISKIRJE]

Jaamme parhaat vinkkimme, oivalluksemme ja onnistumisemme noin kerran kuukaudessa.