Brändi-identiteetti

[BRÄNDI]

Valtavassa tiedon virrassa jokainen yritys tarvitsee uniikin, strategiaa ja yrityksen identiteettiä henkivän tavan näkyä ja kuulua.

Sitruunoita ja appelsiineja lohkottuna keltaisella pohjalla. Yksi kokonainen sitruuna.

[1]

Pääviestit ja sanallinen identiteetti

Sanallinen identiteetti on yrityksen tapa viestiä ja puhua. Miten sanotaan on yhtä tärkeää kuin mitä sanotaan. Uniikki ja yhtenäinen markkinointiviestintä auttaa asiakkaita muistamaan ja tunnistamaan yrityksen. Merkitykselliset sanat herättävät huomiota, mutta myös liikuttavat ja saavat aikaan kasvua niin bisneksessä kuin puheenaiheena.

[2]

Visuaalinen ilme

Brändi synnyttää mielikuvia. Visuaalinen ilme on se osa yrityksen identiteettiä, jonka ihmiset tunnistavat ja joka tekee yrityksestä kiinnostavan. Huolellisesti muotoiltu visuaalinen ilme erottaa kilpailijoista ja tuo lisää vaikuttavuutta yrityksen toimintaan.

[3]

Brändikirja

Brändikirja on must have -työkalu brändi-identiteetin kiteyttämisessä. Brändikirja kertoo miksi yrityksenne on olemassa, mihin se pyrkii ja miltä se näyttää ja kuulostaa. Brändikirjaan kootaan yrityksen johtavat ajatukset, tavoitteet, tehtävät, asiakkaat, kilpailijat, erottavat tekijät ja lupaus. Samoin yrityksen tarina ja hissipuhe muotoillaan brändikirjaan.

Tutustu referensseihimme

Rakenna markkinointia tukevalle pohjalle

Brändi-ilme ja -viestit ovat laadukkaasti luotuna markkinoinnin kivijalka, jonka päälle kaikki muu rakentuu. Tukevalle pohjalle syntyy markkinointia ja viestintää, jolla on tehoa.

Ota yhteyttä

Kaikki yhteystiedot

Tero Luoma BSTR

Tero Luoma

Hallituksen puheenjohtaja, perustaja
Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje

Inspiroidu ja tilaa markkinointivinkit.

Uutiskirje

[UUTISKIRJE]

Jaamme parhaat vinkkimme, oivalluksemme ja onnistumisemme noin kerran kuukaudessa.