[ Videot ja valokuvaus ]

Kaunis kevät

Elina Rannanjärvi14.05.2020

Kaunis kevät, mitä se ja maailma haluaa sinulle kertoa?

BSTR Elina Rannanjärvi

Vietimme poikaystäväni kanssa kevään Aasiassa kierrellen. Kolusimme Thaimaan, Vietnamin ja Laosin. Suuntasimme sinne, mikä tuntui hyvältä siinä hetkessä. Meidän oli tarkoitus palata Suomeen vasta kesäkuun alussa, mutta toisin kävi. Palasimme kotiin jo maaliskuun lopussa.

Kun päätös paluusta oli tehty, sitä vain odotti pääsevänsä kotiin. Kotiinpaluu tuntui siinä kohtaa itse asiassa hyvältä. Matka ei ollut ensimmäinen eikä viimeinen – mutta pisin, jonka olen tehnyt. Jäi kova nälkä matkusteluun. Joku päivä vielä, kun aika sen sallii. Jos haluat käydä katselemassa paloja matkaltamme, löydät niitä Instagramistani: @elinarannanjarvi.

Yksi isoimmista oivalluksista, jonka tein kuluneen kevään aikana, on itseni, ajatusteni ja ympärillä olevan maailman kuuntelu. Kuka minä olen? Kuka minä haluan olla? Millaista energiaa haluan imeä itseeni ja millaista energiaa haluan luovuttaa ympärilleni? Millaista minun pääni sisällä on? Nämä ovat hyviä kysymyksiä kaikille pohdittaviksi myös työelämässä.

Ajatuksillamme on uskomattoman suuri vaikutus elämäämme. Sinä itse pystyt vaikuttamaan ympärilläsi olevaan maailmaan ja ihmisiin: siihen, millaisena heidät näet ja miten he näkevät sinut. Henkinen ja fyysinen olotilamme ovat tiiviisti yhteydessä toisiinsa. Se miten voimme, heijastuu kaikkeen tekemiseemme, ympärillämme olevaan maailmaan ja sitä kautta ihmisiin. Kotona, työpaikalla, ihan kaikkialla.

Aion tästä eteenpäin kuunnella ja mikä tärkeintä, luottaa enemmän intuitiooni. Miksi me liian usein tiedämme, mitä pitäisi tehdä ja silti toimimme toisin? Harjoita intuitiosi kuuntelua. Kysele. Ole utelias. Intuition voima on vahvempi kuin uskotkaan. Se pääsee välillä unohtumaan, ainakin minulta. Tässä minä haluan kehittyä ja tässä minä kehityn. Matka on aloitettu, paluuta ei ole.

On lohduttava ajatus, että et ole koskaan valmis. Ajatus siitä, että voit koko ajan harjoittaa mieltäsi, kehoasi ja aivojasi, tuntuu inspiroivalta ja mahtavalta. Työkalut siihen ovat koko ajan ulottuvillasi, on vain hoksattava ne ja otettava käyttöön.

On oikeastaan kiehtova sattuma, että matkamme ajankohta sattui juuri samaan kevääseen maailmalla vallitsevan poikkeustilanteen kanssa. Aloitin työt vapun jälkeen. Tuntui aluksi orvolta aloittaa etänä kotitoimistolta. Mutta näinhän tämän pitikin mennä, sillä tämä aika on ollut mitä parhain mahdollisuus tutkiskella omia ajatuksiaan ja tuntojaan. Tehdä samaa ajatustyötä sen suhteen, miten suhtaudun maailmaan, omaan tekemiseeni ja ajatuksiini.

Tämä on ollut ja tulee varmasti vielä olemaan täydellistä aikaa keskittyä yksinkertaisesti vain niihin asioihin, jotka ovat omassa elämässä tärkeintä. Iso osa epäoleellisista asioista on siirtynyt sivuun. Kun tämä on tapahtunut, huomaan niiden olleen vain turha painolasti. Mediassa puhutaan huolestuneena siitä, koska vanha arki palaa ennalleen. Tarvitseeko sen palata? Onko vanhassa arjessa jotain sellaista, minkä ei tarvitse tulla takaisin?

Tee hyppy itseesi. Ole hetki itsesi kanssa ja kuuntele. Vain itseäsi ja hengitystäsi. Mikä tässä keväässä on ollut hyvää? Mihin et halua palata? Millainen haluat olla, kun se ”vanha” arki palaa ennalleen? Mitä sinulla on sanottavaa ja kuinka haluat sen sanoa? Millaisen jäljen sinä haluat tähän maailmaan jättää?

Elina Rannanjärvi BSTR

Elina Rannanjärvi

AD

Kuulostiko kiinnostavalta?

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kaikki yhteystiedot

Tero Luoma BSTR

Tero Luoma

Hallituksen puheenjohtaja, perustaja
Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje

Inspiroidu ja tilaa markkinointivinkit.

Uutiskirje

[UUTISKIRJE]

Jaamme parhaat vinkkimme, oivalluksemme ja onnistumisemme noin kerran kuukaudessa.