[ BSTR ]

Visionäärit inspiroivat

BSTR16.12.2020

Huikeat jutut syntyvät useimmiten visionäärien johdatuksessa. Visionääri on idearikas, inspiroiva edelläkävijä, joka näkee asioita siellä, missä muut eivät niitä näe. Hän tuntee toimintakenttänsä ja tietää mihin se on menossa ennakoiden toimia sen mukaan. Visiointi- ja muuntautumiskyky ovat tärkeitä ominaisuuksia eteenpäin puskevilla markkinoilla ja sellaiset yritykset selviävät myös odottamattomissa tilanteissa.

B:n muotoinen kattolamppu

Taantuma kolkutteli ovella kun BSTR pyöräytettiin käyntiin 12 vuotta sitten voimalla seitsemän miehen ja toimitusjohtajaksi lähti Tero Luoma. Yhteisenä visiona oli luoda työpaikka, johon on aina kiva tulla ja se on säilynyt ohjenuorana tähän päivään asti. Mutta se ei ollut ainoa määrittelevä tekijä miten asioita ruvettiin hoitamaan.

Vuosien aikana toimintaa ohjasi yhtä paljon ammattitaito ja asioiden hoitaminen sydämellä. Nämä olivat ensimmäiset ajatukseni kun tulin taloon 5 vuotta sitten, ja ovat niitä edelleen. Tero visionäärisenä johtajana oli rakentanut BSTR:stä eteenpäin pyrkivän ja ammattitaitoisen markkinoinnin monitaitajan, jonka kumppanuudet ovat säilyneet vuosikausia, BSTR pyrkii kehittymään jatkuvasti yhdessä asiakkaidensa kanssa. Kaikessa tekemisessä on vahvasti näkynyt aito halu auttaa ja ymmärrys siitä mistä aitous syntyy, tunteista.

Visionäärinen johtaja on kiinnostunut, innostunut ja energinen ja kaikki nämä ominaisuudet sopivat Teroon kuin nakutettu. Maailmalta imetään monipuolisesti tietoa ja innostuneena jaetaan sitä muillekin, energiasta puhumattakaan. Lisäksi menestyvillä visionääreillä on erityistaito kerätä ympärilleen ihmisiä, jotka auttavat matkalla kohti visiota. BSTR:lle on kerääntynyt ihan huikea porukka, joka on hioutunut yhteen toisiaan tukevaksi tiimiksi. Kemiat ovat löytäneet toisensa ja jengin sisäinen tahtotila on kova.

BSTR:n historiassa tapahtuu merkittävä käänne, kun alkuperäinen kippari on tarttunut uusiin haasteisiin löydettyään samaa intohimoa ja energiaa omaavan jatkajan. Uusi toimitusjohtaja Pauliina Hautamäki on jo osoittanut selkeää visiointikykyä, eteenpäin pyrkimistä ja ihailtavaa määrätietoisuutta. Olen ollut häkeltynyt kaikista niistä ajatuksista ja niiden esittämisestä, BSTR:n kurssi on jatkossakin varmoissa käsissä.

Myös oma matkani BSTR:llä työntekijänä päättyy toistaiseksi ja siirryn “toiselle puolen pöytää”. Päätös on ollut hyvin vaikea, sillä matka BSTR:llä on ollut vaikuttava. Juuri loppuneen äitiysloman aikana saatu perspektiivi ja asioiden peilaaminen on saanut aikaan valtavan kiitollisuuden tunteen, tähän matkaan mukaan pääseminen on ollut elämäni parhaita asioita.

Kunnioitan valtavasti Teroa monin eri tavoin. Sain häneltä huikean määrän tietoa ja taitoja tulevaisuuteen, vapautta ja vastuuta. Nämä eivät valitettavasti ole itsestäänselvyyksiä jokaisella työpaikalla. Terolla on ihailtava tapa jakaa oppimaansa tietoa eteenpäin pyytteettä ja aito halu auttaa yrityksiä ja ihmisiä. Suomessa on valtava määrä yrityksiä, jotka ovat saaneet Terolta juuri oikeaa buustia viedä asioita maaliin ja liiketoimintaa eteenpäin. Onneksi sitä buustia on BSTR:llä tarjolla jatkossakin konsultoivassa roolissa sekä hallituksen jäsenenä.

Visioinnilla, rohkealla asenteella tulevaan ja innovoinnilla on nyt muuttuvassa maailmassa todella paljon merkitystä, kukaan ei tiedä mitä ensi vuonna tulee tapahtumaan. Uusi toimitusjohtaja Pauliina on ottanut haasteen vastaan ja tulee siinä tehtävässä rokkaamaan varmasti! Koko BSTR:n puolesta kiitän Teroa näistä visionäärisistä vuosista, jotka meille tarjosit. Pauliinalle ja kaikille BSTR:llä paljon rakkautta ja tsemppiä, olette parhaita. Ja olkoon vuosi 2021 meille kaikille hyvä.

 

Kirjoittaja: Hanne Pohto-Viita

BSTR

luova markkinointitoimisto

Kuulostiko kiinnostavalta?

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Kaikki yhteystiedot

Tero Luoma BSTR

Tero Luoma

Hallituksen puheenjohtaja, perustaja
Ota yhteyttä

Tilaa uutiskirje

Inspiroidu ja tilaa markkinointivinkit.

Uutiskirje

[UUTISKIRJE]

Jaamme parhaat vinkkimme, oivalluksemme ja onnistumisemme noin kerran kuukaudessa.